امروز: چهارشنبه، 5 مهر 1402
پلدخترنیوز » اخبار » اخبار اقتصادی » رئیس سازمان جهاد کشاورزی لرستان خبر داد: پرداخت ۵ میلیارد تومان تسهیلات به کشاورزان خسارت‌دیده از سیل/ تا کنون مبلغ ۲ میلیارد و ۸۰۰ میلیون تومان کمک بلاعوض پرداخت شده است.

رئیس سازمان جهاد کشاورزی لرستان خبر داد:

رئیس سازمان جهاد کشاورزی لرستان خبر داد: پرداخت ۵ میلیارد تومان تسهیلات به کشاورزان خسارت‌دیده از سیل/ تا کنون مبلغ ۲ میلیارد و ۸۰۰ میلیون تومان کمک بلاعوض پرداخت شده است.

کد خبر: 948
  • 1
به گزارش پایگاه خبری پلدخترنیوز، عبدالرضا بازدار در جمع خبرنگاران از تشکیل ۲۱هزار پرونده برای پرداخت خسارت به کشاورزان سیل زده خبر داد و اظهار داشت: تاکنون به ۷۴۹ کشاورز مبلغ ۲ میلیارد و ۸۰۰ میلیون تومان کمک بلاعوض پرداخت شده است.

وی تصریح کرد: ۸۸ میلیارد تومان کمک بلاعوض در کنار تسهیلات ارزان قیمت به کشاورزان خسارت دیده از سیل فروردین ماه پرداخت می شود.

رئیس سازمان جهاد کشاورزی لرستان با بیان اینکه همه منابع مورد نیاز تامین شده و مشکلی در این مورد وجود ندارد، تصریح کرد: ۵ میلیارد و ۱۰۰ میلیون تومان تسهیلات ارزان قیمت هم تا کنون به هزار و ۱۰۰ کشاورز خسارت دیده پرداخت شده است.

بازدار یادآور شدد: ۵ میلیارد تومان تسهیلات ارزان قیمت هم برای پرداخت به هزار و ۴۰۰ نفر آماده شده است.

وی ادامه داد: اگر مشکل سامانه طراحی شده برای پرداخت خسارت به کشاورزان سیل زده رفع شود حداکثر ظرف ۲ ماه آینده با کمک ۱۵۰ نفر از کارشناسان سازمان جهاد کشاورزی همه خسارت ها پرداخت خواهد شد/ مهر

دسته بندی: اخبار / اخبار اقتصادی

مطالب مرتبط

تبلیغ

نظر شما

  • نظرات ارسال شده شما، پس از بررسی و تأیید در وب سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.
نام شما : *
ایمیل شما :*
نظر شما :*
کد امنیتی : *
عکس خوانده نمی‌شود
برای کد جدید روی آن کلیک کنید