امروز: سه شنبه، 1 فروردین 1402
پلدخترنیوز » اخبار » از سرماخوردگی استاندار تا روزه سکوت معاون

مدیریت بحران زده لرستان

از سرماخوردگی استاندار تا روزه سکوت معاون

کد خبر: 683
  • 4
به گزارش پایگاه خبری پلدخترنیوز؛ شورای گفت و گوی دولت و بخش خصوصی لرستان امشب در حالی بدون حضور استاندار لرستان برگزار شد که معاون اقتصادی استاندار لرستان نیز روزه سکوت اختیار کرده بود و از ابتدا تا انتهای جلسه هیچ اظهار نظر و سخنرانی نداشت تا شورای گفت و گوی دولت و بخش خصوصی به شورای گفت و گوی بخش خصوصی با خودش تبدیل شود!

سرماخوردگی استاندار لرستان و عدم حضور در جلسات

گفته‌ها حاکی از آن است که استاندار لرستان به علت سرماخوردگی در جلسه امشب اتاق بازرگانی خرم آباد شرکت نکرده است، کمااینکه همایش صبح امروز جهاد کشاورزی لرستان نیز که قرار بود با حضور سید موسی خادمی برگزار شود با غیبت استاندار لرستان مواجه شد.

در غیاب استاندار لرستان معاون هماهنگی امور اقتصادی وی عهده دار مدیریت جلسات استان شده است اما این مدیریت تنها به حضور فیزیکی گودرز امیری در جلسات ختم می‌شود و امشب حاضران در شورای گفت و گوی دولت و بخش خصوصی لرستان چیزی جز حضور فیزیکی و روزه سکوت معاون استاندار لرستان ندیدند.

معاون اقتصادی استاندار حرفی برای گفتن نداشت!

این در حالی بود که حسین سلاح ورزی رئیس اتاق بازرگانی خرم آباد در جریان بررسی هر یک از دستورکارهای جلسه از معاون استاندار لرستان می‌خواست تا اظهار نظر و صحبت کند اما گودرز امیری حرفی برای گفتن نداشت!

معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار لرستان دیگر نماینده استاندار لرستان حاضر در جلسه بود که علی رغم وظایف ذاتی و حوزه کاری تحت پوشش خود مجبور به مدیریت جلسه شد و سعی کرد دستورکارها را پیش ببرد.

احمد مرادپور معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار لرستان در بخش پایانی جلسه در سخنانی گفت: استاندار لرستان دو سه روز است کسالت دارد و نمی‌تواند در جلسات حضور یابد؛ آقای امیری معاون اقتصادی استاندار لرستان در جلسه تشریف دارند و قاعدتاً من نباید صحبت کنم.

روزه سکوت معاون استاندار لرستان تا پایان جلسه ادامه داشت و در نهایت گودرز امیری زودتر از همه جلسه را ترک کرد تا این سوال در میان خبرنگاران و حاضران در جلسه مطرح شود که «گودرز امیری» از ابتدا برای چه به جلسه آمده بود!؟

به هر روی، وضعیت بد اقتصادی کشور که با شرایط تشدید شده در لرستان نیز مشاهده می‌شود قطعاً نیازمند مدیریت جدی است، موضوعی که به نظر می‌رسد با حضور مدیران بی حال و بی انگیزه و در عین حال خالی از دغدغه مندی حل نخواهد شد و هر روز باید شاهد شرایطی به مراتب بدتر از امروز در استان باشیم/مهر

دسته بندی: اخبار
تبلیغ

نظر شما

  • نظرات ارسال شده شما، پس از بررسی و تأیید در وب سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.
نام شما : *
ایمیل شما :*
نظر شما :*
کد امنیتی : *
عکس خوانده نمی‌شود
برای کد جدید روی آن کلیک کنید