خانه به دوشی مرکز آموزش عالی پلدختر

پلدخترنیوز _ کسب مدارج علمی از پایینترین رده تا بالاترین سطح آن نیازمند زیر ساختهایی است که در سطوح مختلف برای خانه به دوشی مرکز آموزش عالی پلدختر تلاش میشود.
کسب مدارج علمی از پایینترین رده تا بالاترین سطح آن نیازمند زیرساختهایی است که در سطوح مختلف برای آن تلاش میشود. لازمه فعالیت یک دانشگاه علاوه بر کیفیت آموزشی، شرایط مکانی واحد دانشگاهی همچون ساختمان اداری، ساختمان آموزشی، ساختمان کارگاهها، آزمایشگاهها و.... میباشد که این مهم یکی از دغدغه های دانشجویان و والدین آنها نیز میباشد.
مرکز آموزش عالی پلدختر پس از پیگیری های فراوان در شورای گسترش وزارت علوم، تحقیقات و فناوری به تصویب رسید و با رشته های مهندسی کامپیوتر و مهندسی کشاورزی در بهمن ماه سال ۱۳۹۰ کار خود را آغاز کرد تا گام جدیدی در عرصه علم و دانش در شهرستان پلدختر برداشته شود. هم اکنون این مرکز آموزشی با نزدیک به ۵۰۰ دانشجو در رشته های تحصیلی مهندسی کامپيوتر، روانشناسی، حسابداری، آموزش زبان انگلیسی، مهندسی کشاورزی گرایش گیاهپزشکی و علوم ورزشی در مقطع کارشناسی فعالیت داشته و دانشجو میپذیرد.
یکی از ابتدایی ترین نیازهای یک واحد دانشگاهی برای توسعه، ساختمان و ملک مستقل میباشد که شوربختانه مرکز آموزش عالی پلدختر از همان سالهای ابتدایی روال اجاره نشینی را پیش گرفته و با گذشت بیش از یک دهه، هنوز خانه به دوش بوده و مستاجر اداره فنی و حرفه ای این شهرستان میباشد و تاکنون جهت احداث این مرکز آموزشی قطعه زمینی در نظر گرفته نشده است.
آذرماه سال ۹۶ روابط عمومی دانشگاه لرستان در جواب انتقاد یکی از کانالهای تلگرامی مبنی بر « خانه به دوشی مرکز آموزش عالی پلدختر» از زبان دکتر خسرو عزیزی رییس وقت دانشگاه لرستان نوشت : « جلسات متعددی با هیئت امناء دانشگاه، مدیریت ارشد استان، خیرین و نمایندگان مجلس برگزار شده است در جهت اینکه، اعتبارات لازم برای ساخت ساختمان آموزشی و اداری برای اینگونه مراکز آموزش عالی وابسته به دانشگاه لرستان، تأمین شود؛ انشاءالله بهزودی، شهروندان به ویژه جامعهی دانشگاهی، نتایج این پیگیریها را شاهد خواهند بود.» اما با گذشت نزدیک به ۶ سال از وعده خسرو عزیزی، هنوز مرکز آموزش عالی پلدختر مستاجر اداره فنی و حرفه ای این شهرستان میباشد و واحدهای اداری این مرکز همانند امور دانشجویی ، آموزش ، امور فارغ التحصیلان که ارتباط مستقیم با دانشجویان دارند، در یکی از ساختمانهای کارگاهی اداره فنی و حرفه ای مستقر میباشند و چه بسا حضور این واحدها در اینگونه اماکنی، در تصمیم خانواده های دانشجویان جدیدالورود مبنی بر عدم ثبت نام دانشجویان غیربومی تاثیرگذار باشد
وقتی شهری صاحب واحد دانشگاهی میشود باید همه مسئولان و متولیان امر تلاش کنند تا این مرکز تقویت شود و با افزایش رشته ، امکانات و ... بر تعداد دانشجویان و اعضای هیأت علمی بیافزایند. امید میرود با همت کلیه مسئولان استانی و شهرستانی، قطعه زمینی برای احداث مرکز آموزش عالی پلدختر در نظر گرفته شود و عملیات ساخت این مرکز آغاز گردد و تا تکمیل ساخت این مرکز، مکانی در شأن دانشگاه ملی به این مرکز آموزشی اختصاص دهند.
به قلم مجتبی پسند سردبیر پایگاه خبری پلدخترنیوز
دسته بندی: یادداشت اجتماعی / یادداشت فرهنگی هنری
آدرس کوتاه خبر: