ضرورت هوشیاری و آماده باش کامل مسئولان پلدختر

پلدخترنیوز _مدیرکل سازمان بازرسی لرستان در جلسه فوق العاده ستاد پیشگیری، هماهنگی و فرماندهی عملیات پاسخ به بحران شهرستان پلدختر، با اشاره به ضرورت هوشیاری و آماده باش کامل مسئولان ؛ گفت: مردم و ادارات ، وسایل و اسناد و مدارک مهم خود را به مکانهای امنی منتقل نمایند.
به گزارش پایگاه خبری پلدخترنیوز ؛سعید رازانی شامگاه امشب چهارشنبه بیست و سوم فروردین ماه سال جاری در جلسه فوق العاده ستاد پیشگیری، هماهنگی و فرماندهی عملیات پاسخ به بحران شهرستان پلدختر؛ اظهار داشت: از کوچه های انقلاب معمولان و دایک حفاظتی آن بازدید بعمل آمد که خوشبختانه مشکل خاصی وجود نداشت.
وی افزود:چون آب های بالادست منتهی به شهرستان پلدختر می شود مسئولان همواره باید هوشیار و در حال آماده باش بوده و تدابیر لازم را داشته باشند.
مدیرکل سازمان بازرسی لرستان با تاکید بر اینکه میزان بارش باران در بالادست نامشخص است و ممکن است به یکباره با حجم بالایی از آب رودخانه مواجه شویم ، عنوان کرد: بایستی هشدارهای لازم به مردم و همچنین ادارات داده شود تا اسناد ، مدارک و وسایل مهم خود را به محل امن منتقل نمایند و تجربه سال ۹۸ تکرار نشود.
تنظیم خبر: حسین خدایی
عکس خبر: محمد رضا فرهادی فرد
عکس خبر: محمد رضا فرهادی فرد
دسته بندی: اخبار اجتماعی / اخبار حوادث
آدرس کوتاه خبر: