مشکل سگ های ولگرد با برنامه ریزی بلند مدت برطرف می شود

پلدخترنیوز _شهردار پلدختر با تاکید بر برنامه ریزی بلند مدت جهت رفع مشکل سگ های ولگرد، گفت: المان های شهری جدید و تهیه نهال پیش از سال نو انجام خواهد شد.
حسن مهدوی شامگاه شنبه بیستم اسفند ماه جاری در جلسه هم اندیشی انجمن کوهنوردی و تشکل های محیط زیستی ، با اشاره به استفاده از هنرمندان چیرهدست برای زیباسازی چهره شهری ، اظهار داشت:المان های شهری جدیدی در حال ساخت می باشد.
وی افزود: در اسرع وقت و با انجام برنامه ریزی بلند مدت جانمایی مناسبی برای سگ های ولگرد در نظر گرفته خواهد شد و پس از ساخت مکان مناسب، با استفاده از زنده گیری این مشکل برطرف می شود.
شهردار پلدختر با اشاره به مشکلات ادره برق و قطع درختان،عنوان کرد: متأسفانه در این زمینه برای برخی مناطق تشکیل پرونده قضایی نیز انجام شده است.
وی با اشاره به مشکلات فاضلابی در سطح شهر بعنوان دیگر مشکلات زیست محیطی ، بیان کرد:علی رغم انجام ریل گذاری برای رفع مشکلات شیرابه زباله، متاسفانه در برخی نقاط ، ریل ها به سرقت رفت.
مهدوی با اشاره به تلاش جهت تهیه نهال پیش از سال نو ، گفت:برای تفکیک زباله طرح در چند محله بعنوان پایلوت اجرا خواهد شد.
وی با اشاره به نقش مهم رسانه ها در فرهنگ سازی، تصریح کرد: ضمن تشکر از اهالی رسانه بویژه مجموعه پایگاه خبری پلدخترنیوز که همواره در بحث فرهنگ سازی پیشقدم بوده اند ، انتظار می رود در زمینه تفکیک زباله ، شناسنامه دار شدن درختان و سایر مسائل محیط زیستی همچنان یاری رسان باشند.

شهرام عزیزی نائب رئیس شورای شهر پلدختر و رئیس شورای استان شامگاه شنبه بیستم اسفند ماه جاری در جلسه هم اندیشی انجمن کوهنوردی و تشکل های محیط زیستی ، اظهار داشت: سعی داریم شهرداری پلدختر پایگاه سیاسی یک شخص خاص نباشد و بدور از هرگونه جهت گیری سیاسی پیگیر مشکلات مردمی باشد.
وی با اشاره به اینکه درب شورای شهر و شهرداری به روی منتقدان باز است ، افزود: شهرداری و شورای شهر بایستی علاوه بر شفاف سازی در صورت عملکرد های صورت گرفته ، در خصوص مشکلات موجود نیز به مردم گزارش ارائه دهند.

به گزارش پایگاه خبری پلدخترنیوز ؛تورج حیدرپور رئیس هیئت کوهنوردی شهرستان پلدختر شامگاه شنبه بیستم اسفند ماه جاری جلسه هم اندیشی انجمن کوهنوردی و تشکل های محیط زیستی با شهردار با اشاره به سه دغدغه مهم زیست محیطی در پلدختر ، اظهار داشت:یکی از سه دغدغه مهم انجمن کوهنوردی و حفاظت محیط زیست پلدختر پلاک گذاری و شناسنامه دار کردن درختان بالای ۳۰ سال است.
وی با اشاره به اینکه فرهنگ سازی و بسترسازی یکی از دغدغه های محیط زیستی است، افزود:سگ های ولگرد شهری یکی از دغدغه های مهم شهروندان و همچنین تفکیک زباله دغدغه دیگر محیط زیستی می باشد.
حیدرپور با اشاره به اینکه طرح کمربند سبز متاسفانه با مشکلات فرهنگ سازی مواجه شد،تصریح کرد : بسترسازی مناسب،یکی از مهمترین فعالیت هاییست که باید برای آن اقدام نمود و از جمله آن اینکه مکان کاشت درخت فراهم شود.
وی با اشاره به لزوم بسترسازی مناسب از سوی شهرداری خاطرنشان کرد: انجمن کوهنوردی و حامیان محیط زیست با عشق و افتخار کار کاشت را به عهده خواهد گرفت.

علی الشتری نژاد مسئول کارگروه حفاظت محیط زیست انجمن کوهنوردی پلدختر شامگاه شنبه بیستم اسفندماه جاری درجلسه هم اندیشی انجمن کوهنوردی و تشکل های محیط زیستی، اظهارداشت: تعیین محل برای جمع آوری خشکاله یکی از مهمترین فعالیت های لازم برای اجرای تفکیک زباله در سطح شهر می باشد.
وی با اشاره به لزوم فرهنگسازی در زمینه خشکاله به جای زباله از طریق فضای مجازی ، افزود:داشتن اطلاعات کمی و کیفی درختان مد نظر است تا با استفاده از این داده ها از درختان مراقبت بیشتری صورت بگیرد.
مسئول کارگروه حفاظت محیط زیست انجمن کوهنوردی پلدختر عنوان کرد:محل سالن مانندی از سوی شهرداری برای جمع آوری خشکاله ایجاد شود چرا که به راحتی از این طریق میزان شیرابه و زباله تولیدی به شدت کاهش پیدا خواهد کرد.
وی با اشاره به اینکه با انجام پلاک گذاری اطلاعات کمی و کیفی درختان ثبت خواهد شد ، تصریح کرد: زمان کاشت ، طول و ارتفاع ، نوع و تاریخ کاشت و اطلاعات مربوط به خزان آن ثبت شده باشد.
الشتری نژاد با اشاره به اینکه بهتر است پیام های بهداشتی و محیط زیستی در خصوص زباله بر روی سطل زباله جهت فرهنگ سازی نوشته شود، خاطرنشان کرد:برای جمع آوری ماهیان قرمز با توجه به اینکه نسبت به گونه های طبیعی مهاجم محسوب می شود ، امسال بایستی مکانی جهت تحویل ماهیان قرمز از شهروندان در نظر گرفته شده و همچنین با استفاده از فضای مجازی اطلاع رسانی در خصوص عدم رهاسازی آنها در طبیعت ( رودخانه و تالاب ها ) انجام شود.

سجاد ابراهیمی مسئول کارگروه بهداشت انجمن کوهنوردی و حامیان محیط زیست پلدختر شامگاه شنبه بیستم اسفند ماه جاری در جلسه هم اندیشی انجمن کوهنوردی و تشکل های محیط زیستی ، اظهار داشت: فرهنگ سازی در مورد تفکیک زباله باید از آموزش خانوارها شروع شود و تا نهادینه شدن واقعی ادامه داشته باشد.
وی با اشاره به وجود سگ های ولگرد بعنوان منبع بیماری زایی، افزود:با توجه به ممنوعیت اتلاف ، جمعیت آنها چند برابر شده و متاسفانه یکی از عوامل مهم ایجاد کیست هیداتیک در شهروندان می باشد.
لزوم اجرای جشنواره های مختلف متناسب با ظرفیت های هنری پلدختر

نسیبه بازوندنائب رئیس انجمن کوهنوردی و حامیان محیط زیست پلدختر شامگاه شنبه بیستم اسفند ماه جاری در جلسه هم اندیشی انجمن کوهنوردی و تشکل های حامیان محیط زیست، اظهار داشت:یکی از کارهای لازم برای اجرای طرح تفکیک زباله انجام فرهنگ سازی می باشد و وجود زباله باعث حضور بیشتر سگ های ولگرد در سطح شهر شده است.
وی با اشاره به اینکه در فصول گرم مشکلات زباله و سطل های زباله بسیار بیشتر خواهد شد ، افزود: طراحی یک کیسه مخصوص و اهدای آن به خانواده ها، مشوق بسیار خوبی برای فرهنگ سازی تفکیک زباله می تواند باشد که انتظار می رود این امر توسط شهرداری اجرا شود.
نایبرئیس انجمن کوهنوردی بانوان و حامیان محیط زیست شهرستان پلدختر با اشاره به اینکه می توان از افراد زباله گرد برای جمع آوری و تفکیک زباله استفاده نمود، عنوان کرد: انتظار می رود با توجه به استعداد های ذاتی شهرستان، سازمان شهرداری پلدختر با همکاری هنر و هنرمندان برای اجرای جشنواره های مختلف اقدام نماید.
وی با اشاره به اینکه در فصول گرم مشکلات زباله و سطل های زباله بسیار بیشتر خواهد شد ، افزود: طراحی یک کیسه مخصوص و اهدای آن به خانواده ها، مشوق بسیار خوبی برای فرهنگ سازی تفکیک زباله می تواند باشد که انتظار می رود این امر توسط شهرداری اجرا شود.
نایبرئیس انجمن کوهنوردی بانوان و حامیان محیط زیست شهرستان پلدختر با اشاره به اینکه می توان از افراد زباله گرد برای جمع آوری و تفکیک زباله استفاده نمود، عنوان کرد: انتظار می رود با توجه به استعداد های ذاتی شهرستان، سازمان شهرداری پلدختر با همکاری هنر و هنرمندان برای اجرای جشنواره های مختلف اقدام نماید.

مهدی مهدی نسب کارشناس مسئول املاک شهرداری پلدختر با اشاره به اینکه روزانه ۳۴ تن پسماند در سطح شهر پلدختر جمع آوری می شود، اظهار داشت: ۱۲میلیون کیلوگرم پسماند سالانه تولید می شود.
وی با اشاره به لزوم برآورد میزان تولید زباله و همچنین بعد از آن کدگذاری ، افزود: با استفاده از پتانسیل انجمن محیط زیست و بصورت پایلوت یک محله برای تفکیک زباله میتوان در نظر گرفت .
مهدی نسب با اشاره به مهم بودن مسائل اقتصادی مربوط به طرح تفکیک زباله ، گفت: برای مبادله زباله های تفکیک شده باید اقلام مناسبی در نظر گرفته تا بانوان که مسئول مستقیم انجام تفکیک هستند، نسبت به این کار ترغیب شوند.
کارشناس مسئول املاک شهرداری پلدختر با اشاره به اینکه به استثنای جاده گلزار شهدا و بلوار امام خمینی ،تعداد پارک ها، میادین و محله های دارای درخت موجود در شهر ۷ عدد بوده،تصریح کرد:بیش از ۶ هزار اصله درخت در این مناطق وجود دارد که گونه غالب اکالیپتوس بوده و سایر گونه ها بسیار محدود می باشد.
وی با اشاره به اینکه مطابق ماده ۲۲ هوای پاک و همچنین قوانین یونسکو ،شهرداری ها سرانه فضای سبز خود را باید به ۱۵ متر برسانند، خاطرنشان کرد: متأسفانه سرانه فضای سبز فعلی ما در پلدختر زیر ۶ متر می باشد.
مهدی نسب با اشاره به اینکه سهیمه نهال لرستان در طی چهار سال کاشت سی میلیون نهال می باشد ، گفت: لرستان موظف به کاشت سالانه ۷/۵ میلیون اصله نهال می باشد اما متأسفانه از این میزان در سال جاری تنها ۶۰۰ اصله نهال ارغوان، زیتون تر سرو و کاج به پلدختر تعلق گرفته است .
تنظیم خبر: حسین خدایی
عکاس: محمد رضا فرهادی فرد
عکاس: محمد رضا فرهادی فرد
دسته بندی: اخبار / اخبار اجتماعی
آدرس کوتاه خبر: