ضرورت رفع مشکلات پسماند مناطق روستایی و شهری/بسیاری از مصوبات تنها نیازمند پیگیری جدی هستند

سرپرست فرمانداری پلدختر با اشاره به ضرورت رفع مشکلات پسماند در مناطق روستایی و شهری ، گفت: بسیاری از مصوبات برای اجرایی شدن تنها نیازمند پیگیری جدی هستند.
به گزارش پایگاه خبری پلدخترنیوز ، حمید خادم سرپرست فرمانداری پلدختر صبح امروز سه شنبه بیست و دوم شهریور ماه جاری در جلسه کارگروه مدیریت پسماند شهرستان پلدختر اظهار داشت: دبیر هر جلسه تا فاصله جلسه بعدی پیگیر نتیجه مصوبات در سطح دستگاههای اجرایی باشد.
وی افزود:پسماند مسأله ای است که آثار وجود آن در همه جامعه مشهود می شود ، و انتظار می رود در شهر و روستا هر دو رعایت شود.
سرپرست فرمانداری پلدختر با اشاره به اینکه نیازمند روش های کارشناسی شده برای رفع مشکل پسماند هستیم ، عنوان کرد:فرهنگ سازی در زمینه پسماند بسیار مهم بوده و همه ی افراد بخصوص رسانه ها بایستی در این زمینه با انتقاد منصفانه و سازنده و پیشنهادات ، کمک حال مسئولان باشند .
وی بیان کرد: بخش عمده ای از نتیجه گیری جلسات به پیگیری جدی نیازمند است و همچنین تعیین مجازات قضایی برای متخلفان راهی برای پیشگیری از وقوع دوباره آن تخلف خواهد بود .

به گزارش پایگاه خبری پلدخترنیوز صدیقه میری شهردار پلدختر صبح امروز سه شنبه بیست و دوم شهریور ماه جاری در جلسه کارگروه مدیریت پسماند شهرستان ، با اشاره به اینکه تفکیک زباله از مبدأ بصورت پایلوت در چند بلوک انجام خواهد شد ، اظهار داشت: در صورت نتیجه مطلوب این طرح در سطح شهر اجرا خواهد شد.
وی با اشاره به وجود فاضلاب خاکستری در پلدختر، افزود : به استناد قانون یکم ، اداره آب و فاضلاب مدیریت تمام موضوعات فاضلاب و پسماند فاضلابی به اداره آب و فاضلاب برمیگردد.
شهردار پلدختر با اشاره به اینکه متأسفانه در پلدختر علی رغم وجود شبکه دفع فاضلاب ، جویهای سرباز وجود دارد ، عنوان کرد: فاضلاب های خاکستری در این جوی های سرباز وجود دارند و با توجه به اقلیم پلدختر موجب بدتر شدن وضعیت خواهند شد.
وی با اشاره به اینکه بر اساس قانون با وجود شبکه فاضلاب چیزی بعنوان جداول روباز فاضلاب نباید وجود داشته باشد ، بیان کرد: شهرداری ها مسئول دفع آبهای سطحی هستند نه دفع فاضلاب و این امر بر اساس قانون وظیفه آب و فاضلاب می باشد .
شهردار پلدختر با اشاره به اینکه وجود فاضلاب در جداول روباز باعث دردسر شهرداری و پاکبانان شده، تصریح کرد: انتظار می رود این مشکل ریشه ای برطرف شود و تمامی فاضلاب خاکستری به شبکه شهری وصل شود.
وی با اشاره به وضعیت نخاله برداری و تعیین مکان برای تخلیه نخالههای ساختمانی، خاطرنشان کرد: متاسفانه علی رغم تعیین مکان ،شهرداری روزانه درگیر جمع آوری نخاله در سطح شهر پلدختر بوده و این امر نیازمند برخورد قاطعانه دستگاههای قضایی با مخاطیان می باشد.
میری با اشاره به اهمیت موضوع زمان در خصوص زباله های پزشکی،گفت: تاخیر یک روزه در این زمینه نیز موجب فاجعه خواهد شد و انتظار می رود در این خصوص نظارت بیشتری صورت بگیرد.
وی با اشاره به ضرورت تعیین محل دفن زباله در طرح جامع دفن پسماند،تصریح کرد: با توجه به مسافت بسیار مکان معرفی شده ،انتظار می رود ناحیه مناسب تری برای این امر در نظر گرفته شود.
شهردار پلدختر با اشاره به عدم دیوارکشی ، زباله گردی و وجود شیرابه در محل فعلی دفن پسماند، خاطرنشان کرد: موضوع خاکپوشانی از سوی شهرداری انجام می شود اما انتظار می رود سایر روستاهایی که در این مکان دفن زباله دارند در خصوص تأمین اعتبارات جهت دیوارکشی مشارکت داشته باشند.

به گزارش پایگاه خبری پلدخترنیوز ، محمد ولی حیدروند شهردار سراب حمام صبح امروز سه شنبه بیست و دوم شهریور ماه جاری در جلسه کارگروه مدیریت پسماند شهرستان پلدختر ،اظهار داشت :شهرداری سراب حمام تا کنون هیچ گونه اعتباری دریافت نکرده است.
وی با اشاره به اینکه بخش بسیار ناچیزی از اعتبارات باقیمانده دهیاری در اختیار شهرداری قرار گرفته، افزود :چندین بار بعلت محکومیت قضایی و داشتن بدهی ، مبلغ مذکور از حساب خارج شد و پیش از این راننده خودرو حمل زباله بیش از ۳۲ماه بدون حقوق به کار خود ادامه داده بود .
شهردار سراب حمام ،عنوان کرد: بیشترین مشکل ما از رده خارج بودن ماشین حمل زباله می باشد.
وی با اشاره به پیگیری های زیاد در خصوص تأمین اعتبارات، بیان کرد: متاسفانه هیچ گونه اعتباری تاکنون به شهرداری اختصاص نیافته و تنها امیدواری امکان بهره برداری شهرداری از بودجه مطابق سنوات گذشته می باشد.
حیدروند با اشاره به کانال وسط شهر بعنوان یکی از مهمترین مسائل و مشکلات محیط زیستی سراب حمام، گفت:جهت رفع مشکل با سازمان برنامه و بودجه مکاتبه شد و طی جلسه ای با شهرداری های تازه تأسیس در هفته گذشته در مرکز استان ، موارد بیماران سالکی و مشکلات بیماری زایی برای کودکان مطرح و پس از انجام بازرسی کارشناسان استانی مبلغی برای رفع مشکل در نظر گرفته شد.
شهردار سراب حمام،با اشاره به اینکه قرار بر این شد که بخشی از کار کانال روباز برعهده شهرداری و بخشی به جهادکشاورزی واگذار شود ، تصریح کرد:قرار شد جهادکشاورزی از سمت کانال داخل شهر کار را شروع نموده و به سمت زمین های کشاورزی ادامه دهد .
وی با اشاره به نشست و مکاتبه برای رفع مشکلات فاضلابی سراب حمام، خاطرنشان کرد: بنا بر نظر کارشناسان آب و فاضلاب شهرستان ، هزینه ی چندانی برای رفع مشکل نیاز نیست.
حیدروند با اشاره به اینکه برخی از شهروندان سراب حمام به حفر چاه خانگی فاضلاب اقدام کرده اند که موجب مشکلات محیط زیستی خواهد شد ، گفت: در برخی نقاط در حین حفر کانال برای تیرکهای برق با مشکل نشست زمین مواجه می شویم.
وی افزود: مهمترین مشکل ما در حال حاضر نداشتن نیروی پاکبان در سطح شهر سراب حمام می باشد که امیدواریم بزودی برطرف شود.

به گزارش پایگاه خبری پلدخترنیوز ، سید حبیب موسوی بخشدار معمولان صبح امروز سهشنبه بیست و دوم شهریور ماه جاری در جلسه کارگروه مدیریت پسماند شهرستان پلدختر اظهار داشت: مهمترین مشکل دفع زباله روستاها ، هزینه سنگین ماشین های حمل زباله می باشد.
وی افزود: با توجه به وضعیت نامناسب بودجه ای دهیاری ها، هزینه ماشین های حمل زباله برای آنان مقدور نمی باشد.
بخشدار معمولان با اشاره به رفع مشکلات ماشین حمل زباله افرینه با سختی فراوان و مشارکت ۱۰درصدی دهیاری در پرداخت هزینه عنوان کرد: پیشنهاد می شود بخشی از هزینه خودروهای حمل زباله از منابع استانداری و بخشی دیگر از آن از طریق تسهیلات تهیه شود .
وی با اشاره به اینکه روستای افرینه بعنوان یک مکان گردشگری که با مشکلات زباله و فاضلاب روبرو است ، بیان کرد :فاضلاب شهر معمولان متاسفانه بصورت سنتی و چاه جذبی دفع می شود که قطعا باعث مشکلات زیادی خواهد شد.
موسوی با اشاره به اینکه سیستمی و شبکه ای شدن فاضلاب شهری معمولان در استان مطرح و مورد تأیید قرار گرفته است ، گفت: انتظار می رود در سال جاری و با توجه به مطرح شدن معمولان بعنوان شهرستان از لحاظ بعد جمعیت، برای انجام این کار اقدام شود.
بخشدار معمولان با اشاره به اینکه نخالههای ساختمانی ضلع غربی این شهر یکی از مهمترین مسائل است ، تصریح کرد: پیش از این در خصوص ساخت و ساز های غیر مجاز مصوب شد که ادارات مربوطه برای پاکسازی مناطق سیل زده که منبع آلودگی و تجمع معتادان شده اقدام نمایند که هیچ گونه اقدامی صورت نگرفته و پسماند های پساسیل هنوز به جای مانده است.
وی با اشاره به جانمایی محل فاضلاب شهر معمولان ، خاطرنشان کرد: در منطقه گازرده این معزل باعث مشکلات اجتماعی شده که با برطرف شدن مسأله ماشین حمل زباله افرینه این موضوع نیز مرتفع می شود.

به گزارش پایگاه خبری پلدخترنیوز ، بتول شاکرم ، مسئول بهداشت محیط شبکه بهداشت و درمان شهرستان پلدختر صبح امروز سه شنبه بیست و دوم شهریور ماه جاری در جلسه کارگروه مدیریت پسماند شهرستان پلدختر ، اظهار داشت: مطب هایی که برای عقد قرارداد جهت جمع آوری پسماند های پزشکی اقدام نکرده اند ، معرفی به دادگاه شده اند.
وی با اشاره به معرفی به دادگاه مطب های پزشکی با دفع غیربهداشتی پسماند بعنوان آخرین مرحله اقدامات قانونی،افزود: منتظر دستور قضایی برای رفع این مشکل هستیم.
مسئول بهداشت محیط شبکه بهداشت و درمان پلدختر عنوان کرد: دفن و زباله های دامی در سطح روستاهای شهرستان یکی از مهمترین مسائل بوده که با وجود داشتن وسیله حمل زباله متاسفانه وسایل نقلیه مربوطه خراب و تعمیرات آن بسیار هزینه بر می باشد.
وی با اشاره به مشکل چندین ماهه جمع آوری زباله های برخی از روستاهای شهرستان بیان کرد: عمده مشکل ما به جز شهر سراب حمام دفع و جمع آوری زباله در سطح روستاهاست.
شاکرم با اشاره به ترانزیتی بودن جاده و وجود زباله در روستاهای مسیر جاده ای ، گفت : علی رغم پیگیری های زیاد متاسفانه هنوز این مشکل به دلایل مالی برطرف نشده و انتظار می رود با وجود بیماری سالک در سطح شهرستان این معزل رفع شود.
مسئول بهداشت محیط شبکه بهداشت و درمان پلدختر با اشاره به ضرورت استفاده از کمپوست سازی در برخی روستاها بعنوان پایلوت برای استفاده در سطح شهرستان ، تصریح کرد:با استفاده از کود کمپوست مشکل کودهای دامی و زباله های سطح روستاها برطرف خواهد شد چرا که از ترکیب این دو کمپوست به دست آمده و برای کشت سالم محصولات کشاورزی بسیار مفید می باشد.

به گزارش پایگاه خبری پلدخترنیوز علی الشتری نژاد رئیس محیط زیست شهرستان پلدختر صبح امروز سه شنبه بیست و دوم شهریور ماه جاری در جلسه کارگروه مدیریت پسماند شهرستان ، اظهار داشت: مدیریت پسماند بعنوان یکی از اصول و زیرساخت های توسعه پایدار نقش مهمی در سلامت همه زیست مندان دارد.
وی با اشاره به اینکه مدیریت پسماند شامل مراحل مختلفی چون تولید، جمع آوری ،حمل و نقل ، دفع و بازیافت می شود، افزود: پسماند به چیزی اتلاق می شود که زائد بوده و برای آن قسمت کارآیی ندارد .
رئیس محیط زیست شهرستان پلدختر با اشاره به انواع پسماندها که شامل ، عادی ،پزشکی ،ویژه، صنعتی و کشاورزی می شود، عنوان کرد: مدیریت پسماندها در شهر بر عهده شهرداری ها و در سطح روستاها بر عهده بخشداری ها و دهیاران می باشد .
وی با اشاره به اینکه پسماندهای غیر عادی تا زمان عادی سازی مدیریت آن بر عهده خود تولید کننده پسماند می باشد، بیان کرد:پس از عادی سازی مدیریت آن به شهرداری ها و دهیاری ها برمیگردد.
الشتری نژاد با اشاره به نقش بسیار مهم تفکیک زباله در میزان حجم پسماند و کمک به مدیریت آن از سوی شهرداری ها و دهیاری ها ، گفت:اینکار به بازیافت و استفاده از منابع کمتر کمک خواهد کرد.
رئیس محیط زیست شهرستان پلدختر با اشاره به اینکه عدم مدیریت پسماندها باعث ایجاد آلودگی و بیماری خواهد شد،تصریح کرد: به دلیل تولید شیرابه ،دفن بهداشتی بسیار مهم است و نسبت به تلنبار ساختن کارآیی مناسبی خواهد داشت.
وی با اشاره به اینکه دفن مانع تماس های ناخواسته با پسماندهای پزشکی و همچنین عدم آلودگی آب های زیرزمینی خواهد شد ، خاطرنشان کرد: فرهنگ سازی تفکیک زباله یکی از مسائل بسیار مهم بوده که از وظایف شهرداری ها می باشد .
الشتری نژاد با اشاره به وجود طرح جامع مدیریت پسماند ، افزود: جهت امکان یا عدم امکان اجرایی شدن آن از شهرداری ها و دهیاران نظرخواهی شده است.
دسته بندی: اخبار / اخبار اجتماعی
آدرس کوتاه خبر: