امروز: دوشنبه، 8 خرداد 1402
پلدخترنیوز » اخبار » اخبار اجتماعی » تکمیل ۲۷ ایستگاه پمپاژ لرستان در دستور کار قرار دارد

معاون وزیر جهاد کشاورزی :

تکمیل ۲۷ ایستگاه پمپاژ لرستان در دستور کار قرار دارد

کد خبر: 3407
  • 0

سرپرست معاونت آب و خاک وزارت جهادکشاورزی گفت: تسریع در تکمیل و بهره برداری از ۲۷ پروژه نیمه تمام ایستگاه پمپاژ آب لرستان در دستور کار این وزارتخانه است.

به گزارش پایگاه خبری پلدخترنیوز ، فریبرز عباسی  امروز چهارشنبه  نوزدهم مرداد ماه جاری ضمن بازدید از طرح های آبرسانی و ایستگاه های پمپاژ شهرستان پلدختر اظهار داشت: این طرح های نیمه تمام با پیشرفت فیزیکی برآورد شده، جهت تامین اعتبار و افتتاح در دستور کار قرار گرفته است.

وی هدف از سفر به لرستان را بازدید پروژه های آب و خاک استان در راستای آشنایی بهتر با قابلیت و ظرفیت های زراعی آن برشمرد و تاکید کرد: تلاش می شود تامین اعتبار این پروژه ها جهت برنامه ریزی لازم برای تکمیل، از منابع ملی، استانی، جبران خسارت های خشکسالی و اعتبارات سفر رییس جمهور به لرستان در اولویت قرار گیرد.

عباسی یادآورشد: با بهره برداری از این پروژه ها، مردم از مواهب آن در راستای تامین آب کشاورزی، آبیاری مزارع و افزایش تولید و درآمد بهره مند می شوند.

گفتنی است عباسی امروز چهارشنبه با حضور در محل طرح های  ایستگاه پمپاژ کشاورزی مناطق زیودار، رنگین بان و میلیون در جریان موانع قرار گرفت و دستورات لازم را برای تکمیل و بهره برداری از طرح ها صادر کرد.

پروژه ایستگاه پمپاژ سرنجه زیودار بخش معمولان دارای ۶۰ درصد، ایستگاه پمپاژ میلیون جلگه خلج ۶۵ و رنگین بان ۷۵ درصد پیشرفت فیزیکی دارند
منبع: خبرگزاری ایرنا
تبلیغ

نظر شما

  • نظرات ارسال شده شما، پس از بررسی و تأیید در وب سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.
نام شما : *
ایمیل شما :*
نظر شما :*
کد امنیتی : *
عکس خوانده نمی‌شود
برای کد جدید روی آن کلیک کنید