روز جهانى قدس و جوانمردی ميركاظم؛
روز جهانى قدس و جوانمردی ميركاظم ؛لزوم پیگیری جدی برای حل مشکل زمین اهدایی به قهرمان پلدختری
ورزشکاران زیادی از کشورمان در میادین مختلف از رویارویی با نمایندگان اسرائیل خودداری کردند اما پهلوان میرکاظم فریدونی تنها ورزشکاری بوده که 2 بار به دلیل رویارویی با حریف اشغالگر قدس از رسیدن به مدال باز مانده است.
میرکاظم فریدونی که با کسب 13 مقام قهرمانی از میادین بین المللی یکی از ورزشکاران پرافتخار استان لرستان میباشد، سال 71 در اوج دوران آمادگی و به اذعان کارشناسان شانس اصلی مقام قهرمانی در مسابقات قهرمانی نوجوانان جهان در ترکیه بود.
وی در این مسابقات و در دور اول با اقتدار حریف خود را شکست داد ولی در دور دوم به قرعه نماینده اشغالگر قدس خورد. پهلوان میرکاظم که بواقع باید بین مدال و ندای آزادی خواهی یکی را انتخاب می کرد قید مدال ارزشمند جهانی را زد و با نماینده رژیم جعلی اسرائیل مبارزه نکرد و روحيهى پهلوانى، جوانمردى خود را به منصه ظهور گذاشت.
پهلوان فریدونی که بدلیل رویارویی با نماینده رژیم اشغالگر قدس از کسب مدال خوشرنگ نوجوانان جهان در ترکیه باز مانده بود، در سال 73 به عنوان یکی از نمایندگان کشورمان به مسابقات قهرمانی امیدهای جهان در یونان اعزام شد و با گرفتن کشتی های جسورانه، بی باک، تماشایی و فنی به نیمه نهایی این رقابت ها راه یافت. فریدونی برای کسب مقام سوم و چهارم باید به مصاف حریف رژیم اشغالگر قدس میرفت که با اعتقاد قلبی و روحیه جوانمردانه، حركت بشر دوستانه خود در ترکیه را تکرار کرد و از رویارویی با نماینده رژیم غاصب صهیونیست امتناع ورزید.
فریدونی در گفتگوی با خبرنگار پایگاه خبری پلدخترنیوز، عدم مبارزه با رقيب اسرائیلی را حفظ آرمانهای ایران اسلامی و نشان دادن انزجار از اسرائیل جنایتکار عنوان کرد و اظهار داشت: دیگر هدف و دلیلم دفاع از مظلومیت مردم فلسطین و دیگر مسلمانان جهان اسلام بود که همواره زیر ظلم استکبار جهانی آمریکا و اسرائیل هستند.
فريدونى افزود: عدم رويارويى با حريف اسرائيلى در دفاع از مظلوميت ملت مظلوم فلسطين را افتخارى ابدى براى خود دانسته و از اينكه با اين دو كشتى گير اسرائيلى كشتى نگرفته ام به خود ميبالم.
گویا در گذر زمان جوانمردی و حرکت انسان دوستانه میرکاظم فریدونی در بوته فراموشی قرار گرفته است و بیش از 20 سال است که پرونده واگذاری زمین به این قهرمان در اداره کل راه و شهرسازی خاک میخورد و تاکنون وعده واگذاری زمین به او محقق نشده است و فریدونی برای اعاده حق خود به دیوان عدالت شکایت برده است.
شک نداریم اگر میرکاظم فریدونی بومی یکی از استانهای دیگر بود هر ساله از ایشان به عنوان یکی از مفاخر ورزشی و جوانمرد تجلیل بعمل می آمد و ایشان را بعنوان یک اسطوره به جامعه خود معرفی میکردند ولی افسوس که ما قدر داشته های خود را نمی دانیم و حال که از تجلیل و قدردانی از پهلوان و جوانمرد شهرمان میرکاظم فریدونی خبری نیست، امیدواریم استاندار لرستان و مدیرکل ورزش و جوانان پیگیر زمین اهدایی به فریدونی شوند و اجازه ندهند حق وی پایمال شود.

دسته بندی: یادداشت ورزشی / مصاحبه ورزشی
آدرس کوتاه خبر: