سرپرست فرمانداری پلدختر تاکید کرد:
سرپرست فرمانداری پلدختر تاکید کرد: ضرورت احداث سردخانه در شهرستان/ بر بازار رصد و کنترل بیشتری شود
به گزارش پایگاه خبری پلدخترنیوز حمید خادم صبح امروز یکشنبه بیست و هشتم فروردین ماه سال جاری در جلسه تنظیم بازار شهرستان پلدختر با اشاره به لزوم اطلاع رسانی ادارات به مردم در بحث فعالیت های انجام شده در ستاد تنظیم بازار، اظهار داشت: ایجاد سردخانه مهمترین فعالیت برای برطرف کردن بخش عمده ای از مشکلات تنظیم بازار پلدختر می باشد.
وی با ابراز رضایت نسبت به توزیع اقلام در پلدختر افزود: با توجه به گوناگونی قیمت گوشت با این تفاوت در سطح شهرستان، نیازمند اقدام برای تعیین یک قیمت واحد در اسرع وقت هستیم.
سرپرست فرمانداری پلدختر با تاکید بر اینکه اطلاع رسانی در خصوص فعالیت های تنظیم بازار موجب امیدواری مردم خواهد شد، عنوان کرد: توزیع عامل ها به انسان های درستی بسپاریم و در خصوص نشانی مکان توزیع به شهروندان اطلاع رسانی دقیق شود.
لزوم احداث میدان میوه و تره در پلدختر
نجم الدین هدایتی سرپرست اداره صمت پلدختر با اشاره به اینکه به جز احداث میدان تره بار تمامی مصوبات جلسه پیشین به اجرا درآمده اظهار داشت: انتظار می رود با تدابیر شهرداری طرح احداث میدان میوه و تره بار در پلدختر اجرایی شود.
وی افزود: میوه در سطح شهرستان بوده که یکی از دلایل آن حمل کرایه بار و دیگری اینکه انتخاب محصول بر عهده مشتری می باشد در صورتی که در سایر مناطق خارج از شهرستان این امکان برای شهروندان وجود ندارد.
سرپرست اداره صمت پلدختر با اشاره به اینکه در صورت احداث میدان میوه و تره بار مطمئنا قیمت ها به صورت کنترل شده خواهد بود، عنوان کرد: در طول طرح نوروزی قریب به یکهزار و ۸۰۰ مورد بازرسی انجام شده که به گشت های مشترک با سایر ادارات همکار یا انفرادی داشته ایم.
وی با تاکید بر اینکه گرانفروشی در تمامی نقاط وجود داشته اما ما با گران فروشان در سطح شهرستان برخورد قاطع داشته ایم، بیان کرد: تعداد پرونده های تشکیل شده و ارسال شده به تعزیرات ۸۵ مورد بوده که شامل ۱۲ مورد گرانفروشی مرغ و روغن مایع، ۶ مورد عدم صدور فاکتور، ۴۷ مورد عدم درج قیمت کالا، ۸ مورد عرضه ی خارج از شبکه شامل آرد، کنسانتره، ۳ مورد کم فروشی در نانوایی ها و ۹ مورد بهداشتی می باشند.
هدایتی با اشاره به اینکه جمع کل ارزش ریالی پرونده ها، ۲ میلیارد و چهارصد و بیست و هفت میلیون و صد و پنجاه هزار ریال بوده، گفت: در طی این مدت ۳۲ مورد گشت مشترک با اداره تعزیرات حکومتی، ۲۴ مورد با شبکه بهداشت و درمان، ۳۲ مورد با جهاد کشاورزی و همچنین ۴ مورد با اداره دامپزشکی و ۲ مورد با میراث فرهنگی در طول طرح نوروزی انجام شده است.
تمام دستگاههای اجرایی شهرستان برای کنترل گرانی، پای کار بیایند.
شمس الدین جمشیدی سرپرست جهاد کشاورزی پلدختر با اشاره به ۱۰ درصد از سهم بازار بایستی از سوی جهاد کشاورزی تامین شود اظهار داشت: گرانی واقعا وجود داشته و برای کنترل آن نیازمند پای کار آمدن تمامی ادارات هستیم.
وی به فعالیت های این سازمان از ۱۵ اسفند سال گذشته تا کنون اشاره و افزود: حدود ۱۴۶ تن برنج، ۸۲.۵ تن شکر، ۷۱ تن مرغ منجمد، ۲ تن گوشت، حدود ۶ تن تخم مرغ، ۲۰ تن روغن جامد و مایع، ۱۱ تن سیب و ۱۶.۵ تن پرتقال توزیع کرده ایم.
سرپرست جهاد کشاورزی شهرستان با اشاره به توزیع در تعاونی های روستایی بیان کرد: در تعاونی های روستایی ۱۲ تن برنج تایلندی ، ۳۹/۲ تن برنج هندی، ۲ تن مرغ منجمد، ۱۳ تن شکر، یک تن تخم مرغ و پرتقال و سیب نیز برای تنظیم بازار توزیع شده است.
جمشیدی با اشاره به اینکه در کل با همراهی تمامی ادارات در بحث مواد و اقلام خوراکی، هزار و ۱۲۵ مورد بازرسی صورت گرفته، گفت: تعداد تخلفات انجام شده ۶۵ مورد بوده که به طور متوسط روزانه ۲۵ مورد بازرسی در کل صورت گرفته و ۲مورد تخلف در هر روز ثبت شده است.
سرپرست جهاد کشاورزی پلدختر با اشاره به اینکه در اجرای طرح نوروزی بیش از ۶۰ تا ۷۰ درصد تامین وسیله نقلیه بر عهده جهاد و کشاورزی شهرستان بوده تصریح کرد: برای جلوگیری از ظلم به مردم نیازمند وحدت رویه بین ادارات ناظر و تقسیم بندی فعالیت و امکانات هستیم.
وی با اشاره به اینکه به دلیل خشکسالی پیش آمده روزانه اکیپ هایی جهت کنترل وضعیت خواهند داشت، خاطرنشان کرد: سه اکیپ در خصوص بیمه، محصولات زراعی ،و آب و تنظیم بازار در حال فعالیت هستند.
رسیدگی به ۴۶۹ پرونده تخلف در تعزیرات حکومتی پلدختر/ صنوف متخلف شهرستان بیش از ۳ میلیارد ریال جریمه شدند
اسکندر محمدی رییس اداره تعزیرات حکومتی شهرستان پلدختر با اشاره به اینکه بخش مهمی از وظایف ما ابلاغ و صدور حکم بوده اظهار داشت: در سال گذشته ۴۶۹ فقره پرونده به این سازمان ارجاع شده که به همین میزان رسیدگی و صدور حکم انجام شده است.
وی افزود: در بحث رسیدگی، صدور حکم و اجرای احکام صادره در سه بخش تخلفات صنفی، بهداشتی دارویی درمانی و قاچاق کالا انجام شده است.
رئیس اداره تعزیرات حکومتی شهرستان پلدختر با اشاره به اینکه عمده مباحث سازمان تعزیرات در این شورا مربوط به صنف بوده عنوان کرد: این مورد شامل گران فروشی، کم فروشی و تقلب، توزیع خارج از شبکه، عدم صدور فاکتور، عدم درج قیمت، نظایر آن می باشد.
وی با اشاره به اینکه صنوف پلدختر واقعا ضعیف و شهر در وضعیت محرومیت قرار دارد، بیان کرد: با آنکه برای جریمه کردن با مشکلات روبرو هستیم اما تمام سعی ما بر این بوده حقوق دولت ضایع نشده و اجرای حکم انجام شود.
محمدی گفت: ۴۲۱ فقره پرونده کالای قاچاق داشته ایم که همه ی آن مختومه و در بحث صنوف سه میلیارد و پانصد و هشتاد و پنج میلیون و پانصد و نوزده هزار ریال میزان محکومیت صنوف و همچنین در بحث قاچاق بیش از سی میلیارد ریال بوده است.
رئیس اداره تعزیرات حکومتی شهرستان پلدختر با اشاره به حضور در طرح های مناسبتی و بویژه نوروز تصریح کرد: سازمان در بحث گشت های مشترک حضور قوی و جهادی در کنار سایر ادارات داشته و انتظار می رود به وسیله تامین خودرو و همچنین یک نیروی کمکی با این سازمان همکاری شود.
گلایه از عدم حضور نماینده صمت یا جهاد در مراکز توزیع اقلام/ مراکز توزیع در پلدختر گزینش شوند
سرهنگ ابراهیم کرمی مسئول سازندگی بسیج سپاه ناحیه پلدختر با اشاره به اینکه بسیج همواره همگام و همراه دولت در بحث رفع محرومیت زدایی، کمک مردمی، سیل و زلزله بوده اظهار داشت: عدم حضور نماینده صمت یا جهاد کشاورزی در مراکز توزیع اقلام یکی از مشکلات نظارتی شهرستان می باشد.
وی با ابراز گله مندی نسبت به این موضوع که بسیجان همکاری کننده در طرح تنظیم بازار مورد تهدید قرار میگیرند، افزود: پیش از دادن امتیاز توزیع عاملی به برخی از امکان و مراکز بهتر است گزینش صورت بگیرد.
مسئول سازندگی بسیج سپاه ناحیه پلدختر با اشاره به اینکه سردخانه میوه و گوشت در شهرستان لازم بوده عنوان کرد: در حال حاضر چندین تن مرغ و گوشت توزیع شده و بیش از ۱۰ تن مرغ شهرستان در مرکز استان بلوکه شده است.
وی با اشاره به اینکه سردخانه سپاه در حد ۲ تا ۳ تن ظرفیت داشته تصریح کرد: توزیع گوشت های بلوکه شده با وجود وضعیت گرانی کنونی می توانست موجب رضایتمندی مردم و شهروندان شود.
جلوگیری از افزایش قیمت برنج در شهرستان/ بازرسی های نظارتی در معمولان تشدید شود
سید حیبب اله موسوی بخشدار معمولان با اشاره به رضایتمندی عمومی در بحث توزیع اقلام از سوی ستاد تنظیم بازار اظهار داشت: موردی که اکنون در سطح بازار مطرح و دغدغه اغلب مردم بوده بحث افزایش قیمت برنج می باشد.
وی با اشاره به اینکه افزایش قیمت برخی از اقلام مانند گوجه، سیب زمینی و موز متاثر از اقتصاد کشور و عوامل بیرونی بوده، افزود: معتقدم بازرسی های نظارتی بایستی تشدید شده و انتظار دارم حضور ادارات نظارتی در سطح شهر معمولان در نیمه دوم ماه مبارک رمضان پررنگ تر باشد.
بخشدار معمولان با اشاره به اینکه با وجود کشوری بودن موضوع برنج نیازمند چاره اندیشی در سطح شهرستان هستیم، عنوان کرد: ادارات همکاری و نظارت لازم را داشته باشند تا قیمت برنج کمترین اثرات را بر بازار شهرستان داشته باشد.
پلدختر، شهرستان گرانیست/ با گرانفروشی و احتکار به شدت برخورد میکنیم
مهدی بیرانوند رییس دادگستری پلدختر با اشاره به اینکه، پلدختر، شهرستان گرانی بوده که نیازمند تشدید و دقت بیشتری در نظارت هستیم، اظهار داشت: اقتصاد خانواده و تامین معیشت مردم شهرستان در دست ستاد تنظیم بازار می باشد.
وی با اشاره به اینکه دشمن برای بحث معیشت مردمی برنامه ریزی کرده افزود: انتظار می رود متولیان نظارتی همکاری داشته و ما نیز در دستگاه قضایی با گرانفروشی و احتکار به شدت برخورد خواهیم کرد.
محصولات تولیدی شهرستان نباید افزایش قیمت داشته باشند/ ضرورت نظارت بر قیمتها
بابک امرایی بخشدار مرکزی شهرستان با اشاره به اینکه در بحث اقلام ما در برخی موارد تولید کننده هستیم اظهار داشت: قضیه افزایش قیمت به علت کرایه در مواردی که تولید خود شهرستان هستند چندان مطرح نبوده که این موضوع نیازمند نظارت و کنترل بیشتر می باشد.
وی افزود: بایستی نظارت قیمتی و مستمر در تمام شهرستان و حتی در مناطق روستایی دور از دسترس انجام شود تا شاهد گرانفروشی نباشیم.
قیمت گوشت در پلدختر بالاتر از نرخ معمول/ کمیته ای جهت تعیین قیمت گوشت در شهرستان تشکیل شود
رسول حقگو کرموند مدیریت اداره دامپزشکی پل دختر با اشاره به اینکه بعلت خشکسالی و رکود قیمت دام زنده انتظار می رود کمیته ای جهت تعیین قیمت واحد تشکیل شود، اظهار داشت: در کشتارگاه لاشه ی دام های جوان و پیر از هم جداسازی و لیبل گذاری شده اما در حال حاضر گوشت های جوان با لیبل قرمز، با قیمت های متفاوت در حال فروش در قصابی های سطح شهر می باشد..
وی در خصوص قیمت گوشت شهرستان افزود: قیمت گاو زنده حدود ۲۸_۳۲ تومان بوده و هر کیلو ۱۲۰ تا ۱۴۰ هزار تومان و قیمت گوساله زنده ۵۰ هزار تومان و ۱۴۰ تومان در بازار به فروش می رسد.
رئیس دامپزشکی پلدختر با اشاره به اینکه قیمت گوسفند زنده زیر ۴۰ تومان و حدود ۹۵ تا ۱۴۰ به فروش می رسد، عنوان کرد: بَره دام زنده ۵۵ و گوشت آن ۱۵۰ تا ۱۶۰ تومان می باشد.
حقگو کرموند گفت: در حال حاضر گوشت گاو زنده ۴۰ هزار تومان، گوسفند ۳۰ و بَره حدود ۴۰ هزار تومان در سطح شهرستان پلدختر گران تر از قیمت معمول به فروش می رسد.

دسته بندی: اخبار / اخبار اجتماعی
آدرس کوتاه خبر: