دادستان پلدختر تاکید کرد:
دادستان پلدختر تاکید کرد: برخورد قاطع با حرمت شکنان ماه رمضان/ تظاهر به روزه خواری جرم است
علی امرایی در گفتوگو با پایگاه خبری پلدخترنیوز، عمل به فرامین و احکام الهی به ویژه روزه داری در ماه مبارک رمضان را وظیفه همگانی دانست و اظهار داشت: تظاهر به روزه خواری و روزه خواری در ملأ عام، روزه داران را معذب و برای فضای جامعه آفت است.
وی افزود: مبانی قانونی در مورد مسئله روزه خواری در اماکن عمومی را باید تبیین کنیم و به هنجار شکنانی که به اصول مذهبی و اعتقادات دینی مردم توجهی ندارند و به آن پایبند نیستند، هشدار میدهیم که با مصادیق روزهخواری برخورد خواهد شد.
دادستان پلدختر عنوان کرد: در جایی که تمهیدات پیشگیرانه راهگشا و سازنده نباشد، با افراد مجرم بدون اغماض و مماشات برخورد خواهد شد و در مورد مسئله روزه خواری، تذکرات و هشدارهای لازم ارائه شده و چنانچه مصادیق یا مظاهری از این قبیل جرائم مشاهده شود وفق موازین قانونی عمل و اقدام خواهد شد.
امرایی یادآور شد: روزهخواری یکی از مصادیق ماده ۶۳۸ قانون مجازات اسلامی است و هر کسی که در ملأ عام تظاهر و یا اقدام به روزهخواری کند از ۱۰ روز تا ۲ ماه محکوم به حبس و تا ۷۴ ضربه شلاق مجازات دارد.
دادستان پلدختر در پایان تصریح کرد: انتظار داریم همه شهروندان پایبند به حرمت و عظمت ماه مبارک رمضان باشند و کاری را انجام ندهند که در ماه میهمانی الهی برخی از قواعد و رسومات پایمال شده و نادیده گرفته شود.

دسته بندی: اخبار / اخبار اجتماعی
آدرس کوتاه خبر: