جانشین فرماندهی انتظامی لرستان:
جانشین فرماندهی انتظامی لرستان: پلدختر از امنترین شهرهای استان است
سرهنگ فرهاد ابدال چگنی جانشین فرماندهی انتظامی لرستان در مراسم تکریم و معارفه فرمانده جدید انتظامی شهرستان با اشاره به فرمایشات رهبر معظم انقلاب در خصوص مسئولیت پذیری اظهار داشت: مسئولیت یک فرصت ناب برای خدمتگزاری به مردم است.
وی افزود: استقرار امنيت با تلاش پليس و حمايت همه جانبه مردم در جامعه ممكن شده و بواسطه اين حمايت ها مي توان از بسياري از ناامني ها جلوگيري كرد.
سرهنگ ابدال چگنی عنوان کرد: تکریم ارباب رجوع، پاسخگويي سريع و درست به مراجعان و رفع مشكلات شهروندان به عنوان اصل خدمتگذاري صحيح به مردم است.
وي گفت: يكي از شرايط موفقيتهاي پليس در مبارزه با متخلفان و قانون شكنان تعامل و همكاري مردمي است كه هميشه موجب موفقيت كاركنان و تلاشگران عرصه نظم و امنيت است.
وی با اشاره به اینکه پلدختر از شهرهای خوب لرستان در حوزه امنیت است، تصریح کرد: این امر هم به همت پلیس و دیگر دستگاه های اطلاعاتی امنیتی و اداری مُیسر شده و امیدواریم ادامه داشته باشد.
جانشین فرماندهی انتظامی استان با بیان اینکه امنیت زیر ساخت کلیه فعالیت های اقتصادی، اجتماعی، فرهنگی و ورزشی است، اضافه کرد: پیشگیری از سرقت یکی از عوامل برقراری امنیت بوده که طی دستورالعمل ابلاغی از طرف ستاد کل نیروهای مسلح به استانداران و فرمانداران ابلاغ داشتند انتظار داریم این طرح با عنوان قدر السهم ادارات در برقراری امنیت در شهرستان ها مورد توجه قرار گیرد.
سرهنگ ابدال چگنی یادآور شد: ۱۷ سازمان برای پیشگیری از سرقت وظیفه مند هستند ولی در عامه فقط پلیس و دادگستری بر سر زبان هستند که انتظار داریم کلیه سازمان ها بر اساس دستورالعمل و وظایفی که برای آنها تعریف شده عمل کنند.
جانشین فرماندهی انتظامی لرستان بیان کرد: ۶۰ درصد جرائم که در استان رخ می دهد، جرائم خرد بوده که این خود مانع جذب سرمایه گذار به استان می شود.
وی در پایان خاطرنشان کرد: متعاهدین متجاهر در اکثر این جرائم دخیل هستند به عنوان مثال سازمان بهزیستی برای درمان معتادین کمپ ماده ۱۶ ورود پیدا کند چون وقتی معتادین را جمع آوری می کنیم کمتر از دو ساعت نگه داشته نمی شوند چون مکانی برای نگهداری نداریم، نیاز که ادارات به وظایف خود عمل کنند.
در پایان این مراسم سرهنگ "مصطفی ماسوری" به عنوان فرمانده جدید پلدختر معرفی و از زحمات ۱۳ ماهه سرهنگ "علی امانی" فرماند انتظامی قبلی این شهرستان، قدردانی شد.

دسته بندی: اخبار / اخبار اجتماعی
آدرس کوتاه خبر: