امام جمعه پلدختر مطرح کرد:
امام جمعه پلدختر مطرح کرد: حل مشکلات پساسیل مطالبه مردم شهرستان از رئیس جمهور
حجت الاسلام والمسلمین سید محسن موسوی در گفتوگو با خبرنگار تسنیم در پلدختر با بیان اینکه مطالبه مردم پلدختر از رئیس جمهور و دولت جدید رسیدگی به مشکلات پساسیل است اظهار داشت: در بخش زیرساخت های شهرستان پلدختر از جمله زیرساخت های شهری، فاضلاب شهر پلدختر، پارک ها وفضای سبز، ورزشگاه شهید سرمالیان، زیرساخت های مخابراتی و جاده پلدختر به خرم آباد مشکلاتی از دولت قبل باقی مانده که انتظار داریم رسیدگی جدی و عاجلی به آنها صورت گیرد.
وی با اشاره به اینکه خواسته مردم پلدختر رسیدگی به پمپاژهای کشاورزی است افزود: زمین های کشاورزی مردم پلدختر که شغلشان کشاورزی است بعد از گذشت سالها از انقلاب هنوز تشنه آب و چشم انتظار این پمپاژها هستند، برخی از این پمپاژها به علت سومدیریت معطل مانده و بعضی هم به واسطه سیل 98 تخریب شده یا دچار خسارت شده که انتظار ما این است دولت رئیسی یک نگاه ویژه به مباحث کشاورزی، پمپاژها و آبرسانی به زمین های کشاورزی مردم پلدختر داشته باشد.
امام جمعه پلدختر با بیان اینکه خیلی از زمین های کشاورزی حاشیه رودخانه کشکان در سیل سال 98 از بین رفته و برخی از آنها حتی وجود خارجی هم ندارند عنوان کرد: انتظارمان از دولت جدید این است که یک کارگروه جدیدی تشکیل شده و برآورد خسارت صورت بگیرد و کشاورزانی که در این قضیه متضرر شدند را کمک کنند.
وی بیان کرد: راه ارتباطی پلدختر به خرم آباد به عنوان راه و شریان حیاتی اولویت اول ماست و مسیر چندین استان است که انتظار داریم در روند احداث این محور تسریع صورت گیرد/تسنیم

دسته بندی: اخبار / اخبار اجتماعی
آدرس کوتاه خبر: