امروز: چهارشنبه، 5 مهر 1402
پلدخترنیوز » اخبار » اخبار اجتماعی » مسئول جبهه تحول خواهان شهرستان مطرح کرد: مردم پلدختر از عملکرد تبعیض آمیز و یکجانبه گرایانه مسئولان این شهرستان گلایه مند هستند

مسئول جبهه تحول خواهان پلدختر مطرح کرد:

مسئول جبهه تحول خواهان شهرستان مطرح کرد: مردم پلدختر از عملکرد تبعیض آمیز و یکجانبه گرایانه مسئولان این شهرستان گلایه مند هستند

کد خبر: 2896
  • 5
به گزارش پایگاه خبری پلدخترنیور نورالدین احمدی در جلسه جبهۀ تحول خواهان انقلابی شهرستان پلدختر که به میزبانی جبهۀ تحول خواهان انقلابی استان لرستان درمرکز استان (خرم آباد) برگزار شد اظهار کرد:علی رغم خدمات فراوان نظام در کشور و حتی بعضی کشورهای همسایه و محور مقاومت ،اما مردم پلدختر ازانتصاب و عملکرد تبعیض آمیز ، انتخاباتی و یکجانبه گرایانه مدیران در هشت سال گذشته گلایه مند هستند و این موضوع اصلی ترین محور و دغدغۀ جبهۀ تحول خواهان انقلابی شهرستان پلدخترمی باشد.

وی افزود: اعضای این تشکل درشهرستان ازمیان اقشارمختلف مردم انتخاب گردیده و بیشترآنها ازخانواده های ایثارگران ، جانبازان و پیشکسوتان دوران دفاع مقدس هستند که در تمامی صحنه های دفاع از نظام مقدس جمهوری اسلامی نقش مؤثرداشته اند.

مسئول جبهه تحول خواهان انقلابی پلدختر گفت: جبهۀ تحول خواهان انقلابی شهرستان پلدختر همانگونه که در ایام انتخابات با ایجاد قرارگاه مرکزی ستادهای بیست و چند گانۀ حمایت از آیت الله رئیسی وتشکیل وساماندهی شورای این ستادها به روند فعالیت تبلیغاتی و تبیین مواضع و دیدگاه های آیت الله رئیسی در میان اقشار مختلف مردم مبادرت ورزیده و نظم و انسجام بخشید.

وی افزود: جبهه تحول خواهان پس از انتخابات نیز با همان شورو حرارت آمادگی خودرا جهت تقویت و حمایت از برنامه های دولت انقلابی آیت الله رئیسی در شهرستان اعلام کرد.

احمدی یادآورشد: شوربختانه عدم توجه به اصل تفکیک قوا در دولت تدبیرو امید و اعتدال و توسعه و انتصاب فرماندار و بالطبع مدیران حامی ، همفکر و مورد نظر نمایندگان مجلس باعث ایجاد نگرانی های زیادی دربین بیش از دوسوم مردم شهرستان شده است.

وی افزود: مدیران دولت های تدبیر و توسعه و اعتدال در شهرستان پلدختر که به دلیل عملکرد تبعیض آمیز ، یکجانبه گرایانه و انتخاباتی شان بدهکار مردم هستند این روزها به جای پاسخگوئی به نظام و مردم  به دنبال رایزنی و لابی گری برای ماندن  و بعضا حتی ارتقا به مناصب بالاتر و مدیریت  مادام العمر برمردم محروم و مظلوم شهرستان هستند.

مسئول جبهۀ تحول خواهان انقلابی پلدختر گفت: انتصاب دکتر فرهاد زیویار از نیروهای بومی، انقلابی و جهادی در رأس هرم اجرائی استان ، آن را سرآغاز فصلی نو در شکوفائی و توسعه و پیشرفت استان است.

وی افزود: قاطبۀ مردم پلدختر و معمولان براین باورهستند که به رغم عملکرد تبعیض آمیز و صرفا انتخاباتی مدیران دولت های یازدهم و دوازهم در شهرستان پلدختر چنانچه فرماندار شهرستان به روش گذشته با معرفی و یا مشورت نمایندۀ مجلس انتخاب شود به معنی آن است که گویا انتخابات ریاست جمهوری در این دیار برگزار نشده است.

احمدی یادآورشد: مردم محروم و مظلوم پلدختر علی رغم همۀ  ناملایمات ،محرومیت ها ، خسارت های سیل و تبلیغات گستردۀ دشمنان با هدف تقویت و استحکام پایه های نظام مقدس جمهوری اسلامی و ایجاد یک تغییر بنیادی درشهرستان حدود ۷۰ درصد آنان به رئیس جمهور انقلابی و مردمی رأی دادند.

وی افزود: چنانچه تحول کامل مدیریتی درشهرستان ایجاد نشود، تحمل بیش از ۸ سالۀ مدیران دولت های موسوم به تدبیر و اعتدال برای مردم ولایتمدار ، صبور، فهیم و حامی دولت انقلابی و مردمی آیت الله رئیسی شهرستان پلدختر که به حق دومین شهر شهید دادۀ کشور و هویزۀ ثانی اش نامیده اند نگران کننده و باعث نامیدی آنان خواهدبود.

مسئول جبهۀ تحول خواهان انقلابی پلدختر گفت: چرا که آنها ازعملکرد تبعیض آمیز و یکجانبه گرایانه وانتخاباتی این مدیران رنجیده خاطر هستند و به  ایجاد یک انقلاب و تحول کامل اداری - مدیریتی در شهرستان توسط دولت  مردمی و انقلابی آیت الله رئیسی امید بسته و چشم دوخته اند.

وی از برخوردهای حذفی و تبعیض آمیزبا کسانی که در انتخابات گذشتۀ مجلس با مدیران شهرستان هم نظر نبودند انتقاد کرد.

احمدی یادآورشد: انتخابات در نظام مقدس جمهوری اسلامی آزاد است و افراد برابر قانون می توانند گزینۀ مورد نظر خودرا از میان کاندیداها انتخاب کنند ،اما درشهرستان هویزۀ ثانی توزیع امکانات و فرصت های نظام و حتی توزیع کمک های مردم نوعدوست ایران اسلامی به سیلزدگان در بسیاری موارد به مواضع انتخاباتی افراد مشروط می شد.

وی افزود: به عنوان مثال  چندین کشاورز مولد و نمونۀ شهرستان که سالانه بیش از چند صد تن گندم و فرآورده های کشاورزی به تعاونی های روستایی و سیلوها تحویل می دهند ارائۀ خدمت به آنان به دلایل صرفا انتخاباتی و تبعیض آمیز بسیارمحدود شده است.

مسئول جبهۀ تحول خواهان انقلابی پلدختر گفت: به نظر می رسد بسیار ضروری است دستگاه های مسئول استانی و کشوری درزمینۀ توزیع امکانات ، تسهیلات ، ماشین آلات و ادوات کشاورزی (کمباین وتراکتور)،نهاده های دامی وکشاورزی وغیره  توسط جهاد کشاورزی ، نهادهای حمایتی و خدمت رسان ، وغیره حساسیت به خرج داده و در این زمینه راستی آزمایی کنند.

وی به لحظه شماری مردم شهرستان ولایتمدار پلدختر برای استقبال از آیت الله رئیسی رئیس جمهور انقلابی ومردمی ایران اسلامی اشاره کرد و افزود: بخش عمده ای از مردم شهرستان درجریان سیل فروردین ماه سال 1398 متحمل خسارت های سنگین شده و زندگی آنهاطعمۀ سیل شد که علی رغم گذشت بیش از 2 سال از آن حادثه هنوز زخم های سیل التیام نیافته است.

احمدی یادآورشد: جبهۀ تحول خواهان انقلابی شهرستان به نمایندگی ازمردم وخسارت دیدگان سیل فروردین 1398  از دکتر زیویار استاندار لرستان مصرانه درخواست دارد تا با توجه به اینکه آیت الله رییسی قبلا در بیاناتی به محرومیت مردم جنوب استان لرستان اشاره کردند دیدار با مردم محروم پلدختر را در برنامۀ سفر رئیس جمهور دولت مردمی و انقلابی ایران اسلامی به استان بگنجاند.

در این جلسه  نورمراد ناظری ، حسینعلی باقرپور، مصطفی صالحی، علی صحراگرد، حیدربیرانوند، حمید عزیزی، اصغر قهرمانی، محمد ولی حیدروند، تهرانی محمودی لطیف محمدی، حجت نعمتی و عزت قنبری دیدگاه های خودرا مطرح و بر ضرورت تحول کلی  مدیریتی درشهرستان پلدختر تأکید کردند/ سفیر افلاک

دسته بندی: اخبار / اخبار اجتماعی
تبلیغ

نظر شما

  • نظرات ارسال شده شما، پس از بررسی و تأیید در وب سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.
نام شما : *
ایمیل شما :*
نظر شما :*
کد امنیتی : *
عکس خوانده نمی‌شود
برای کد جدید روی آن کلیک کنید