امروز: دوشنبه، 8 خرداد 1402
پلدخترنیوز » اخبار » اخبار اقتصادی » رییس اتحادیه لبنیات لرستان مطرح کرد: قیمت شیرخام در استان توسط واسطه‌ها تعیین‌ می‌شود!

رییس اتحادیه لبنیات لرستان مطرح کرد:

رییس اتحادیه لبنیات لرستان مطرح کرد: قیمت شیرخام در استان توسط واسطه‌ها تعیین‌ می‌شود!

کد خبر: 2816
  • 5
به گزارش پایگاه خبری پلدخترنیوز، رضا علی تیموری اظهار داشت: هفته گذشته جلسه‌ای با موضوع قیمت گذاری لبنیات برگزار شد ولی تاکنون هیچ‌گونه اقدامی در این زمینه صورت نگرفت و مدیران جهاد کشاورزی این کار را به روزهای بعد موکول می‌کنند.

وی افزود: به هر حال جمع آوری شیر بر عهده جهاد کشاورزی بوده و باید از افزایش قیمت این محصول لبنی جلوگیری شود. 

رییس اتحادیه لبنیات لرستان عنوان کرد: نرخ لبنیات هر روز بیشتر می‌شود به طوری که قیمت پنیر در هفته قبل ۱۶ هزار تومان بوده، در هفته جاری به ۲۳ هزار تومان رسیده زیرا نظارت مستمری  وجود ندارد.

تیموری گفت: دامداران به بهانه گرانی و کمبود علوفه و نیز عدم حمایت‌های دولت، به طور خودسرانه اقدام به افزایش قیمت شیرخام کرده‌اند. 

وی تصریح کرد: اگر نظارتی از سمت تعزیرات وجود داشته باشد و با گرانفروشی در ماست بندی ها و کارخانه های تولیدی برخورد کند، قیمت ها متعادل تر می‌شود. 

رییس اتحادیه لبنیات لرستان یادآور شد: تاکنون ۱۰ جلسه برگزار کرده‌ایم تا نرخ شیر از طرف جهاد کشاورزی مشخص شود و بتوانیم آن را به تعزیرات ابلاغ کنیم تا در صورت گرانفروشی با آنها برخورد کنند، در صورتی که هیچ نرخ گذاری در این جلسات انجام نمی‌شود که این کم کاری ها از سمت جهاد کشاورزی، معاونت غذا و دارو، دامپروری و بخش جمع آوری شیر است.

رییس اتحادیه لبنیات لرستان خاطرنشان کرد: اگر این روند ادامه داشته باشد ما هر روز باید شاهد افزایش قیمت و کاهش کیفیت و کم فروشی باشیم؛ در حال حاضر هیچ کمبودی در بحث شیر نداریم ولی در نبود نظارت ها، دلالان، بازار را آشفته تر کرده است و هر روز نرخ گذاری های جدیدی انجام می شود/ ایرنا

دسته بندی: اخبار / اخبار اقتصادی
تبلیغ

نظر شما

  • نظرات ارسال شده شما، پس از بررسی و تأیید در وب سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.
نام شما : *
ایمیل شما :*
نظر شما :*
کد امنیتی : *
عکس خوانده نمی‌شود
برای کد جدید روی آن کلیک کنید