
پیک پنجم کرونا برای شهرستان پلدختر در حالی شروع شد که تا امروز ۸ هزار و ۴۶۳ نفر مبتلا و فوت ۱۱۹ نفر شده و از مردادماه به بعد با افزایش قابل ملاحظه بستری ها مواجه شدیم، مطابق آمار های کادر بهداشت و درمان شهرستان پلدختر در حال حاضر ۱۰۴تخت در قالب پنج بخش به بستری بیماران کرونایی به صورت ثابت و موقت اختصاص یافته است.
باید گفت ان میزان از درگیری بخشی، عملا بیمارستان امام خمینی پلدختر را به بیمارستان مختص کرونا مبدل ساخته، در صورتیکه تنها بیمارستان شهرستان و حتی دیگر شهرستان های استانی و به نوعی خارج از استانی های همجوار (شهر ماژین استان ایلام) برای خدمات رسانی به مردم منطقه می باشد، که خود مشکلات فراوانی به همراه داشته و جای بحث و بررسی بیشتری دارد.
ضعف اهرام های پیشگیری از ابتلا به کرونا!
واضح است شیوع یک بیماری با قدرت انتشار و انتقال بالا وقتی به یک فاجعه و بحران تبدیل می شود، که اهرام های پیشگیری از ابتلا درست عمل نکرده و فاقد اعتبار لازم برای کنترل باشند ؛و هنگامی که یک بیمارستان مجبور به استفاده از ظرفیت راهرویی برای پذیرش بیماران یک بیماری خاص شده ، نشان از عملکرد بسیار ضعیف در مقابله با نشر آن بیماریست.
الزام اجرای دقیق محدودیت های کرونایی/ با حلوا، حلوا کردن دهن شیرین نمی شود.
همه ی قوانین و محدودیت ها به درستی و کارشناسی شده بر روی کاغذ ترسیم اما با اعمال نصف و نیمه، دقیقا به مثابه درمان نیمه رها کرده میماند و باعث و بانی ابتلای بیشتر افراد به کووید ۱۹ می باشد.
اکنون بیش از ۹۶ بستری ثابت و ۴۰ نفر موقت در بیمارستان امام پلدختر حضور داشته که پرستاران پنج بخش با شیفت های فشرده و تمام تجهیزات پزشکی یک بیمارستان به مداوای بیماران کرونایی اختصاص یافته ، و بهتر است بگوییم تمامی کادر درمان شهرستان که تعدادشان قریب به ۳۵۰ نفر بوده با همکاری دیگر نیروی های مرکز بهداشتی ،امدادی و بسیج در اختیار مهار و مداوای مبتلا به کرونا هستند.
برپایی مراسم ریختن آب به آسیاب سرایت کرونا!
به نظر می رسد در چنین شرایطی برپایی مراسم عزاداری سرور و سالار شهیدان کربلا تنها، آب ریختن به آسیاب سرایت کروناست و آمار و ارقام نیز اینگونه نشان می دهد که ما پیک ششم را همزمان با پیک پنجم در حال طی کردن هستیم و مطابق همان نظریات بهداشتی کرونای نوع دلتا در فضای باز نیز قابل انتقال بوده و قدرت انتشار بسیار وسیع تری نسبت به پیش از این دارد.
علاوه بر آن نکته مهم درگیری کودکان، افراد با سنین پایین و مرگ و میر افزون تر نسبت به مدل پیش از کرونای دلتا می باشد ، از همین رو عدم برگزاری مراسم ایام محرم ضروری ترین انتخاب برای پیشگیری و کنترل اوضاع است.
ضرورت حمایت مسئولان و هئیت های عزاداری از کادر درمان
انتظار می رود در شرایطی که مسئولان درمانی شهرستان پلدختر مجبور به درج اطلاعیه برای جمع آوری کمک های خیرخواهانه جهت خریداری تجهیزات و ملزومات پزشکی برای مداوای بیماران کرونایی شده اند ، همه و همه پای کار آمده و ۱۲۵هئیت رسمی عزاداری شهرستان صفوف محرم حسینی را با در خانه ماندن و رعایت پروتکل ها ،در کنار صف های سفید پوش کادر درمان، در راستای بهبود وضعیت، و رهایی از بحران کنونی منسجم تر تشکیل دهند.
در پایان امیدواریم بانیان مراسمات مذهبی شهرستان، مقامات مسئول و مدیران شهرستانی با در نظر گرفتن جبهه ی واقعی امروز، که مقابله با بیماری منحوس و مهلکی که جان امت اسلامی را نشانه گرفته بوده در حفظ سلامت جامعه و به خصوص کادر درمانی شهرستان پلدختر پیشقدم باشند.

دسته بندی: اخبار / اخبار اجتماعی
آدرس کوتاه خبر: