سرپرست مخابرات منطقه لرستان خبر داد: پایان فاز چهارم پروژه فیبرنوری خرم آباد به پلدختر!
تاریخ انتشار : 11 آذر 1399, 16:05
به گزارش پایگاه خبری پلدخترنیوز، سید محمد قاسمی ضمن اعلام این خبر اظهار داشت: پروژه فیبر نوری شهرستان خرم اباد به پلدختر که از پروژه های USO وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات است با هدف ایجاد و «توسعه زیر ساخت های» ارتباطی و مخابراتی روستایی و پياده سازي دولت الكترونيك در سطح استان اجرا شده است.
وي افزود: اين پروژه با اجرای 115 کیلومتر فیبرنوری در چهار قطعه از خرم آباد به پلدختر در دست اجرا می باشد.
سرپرست مخابرات منطقه لرستان عنوان کرد: با اجرای این پروژه مسیر انتقال مراکز مخابراتی و سایتهای تلفن همراه اپراتورها به شبکه فیبر نوری استان متصل و امکان ارائه خدمات اینترنت و دیتا با پهنای باند بالاتر و کیفیت مطلوب برای ساکنین روستاهای تحت پوشش مهیا شده است.
قاسمی گفت: این پروژه با اعتباری بیش از 60 میلیارد ریال در حال اجراست و امیدواریم بتوانیم در 6 ماه آینده شرایط را برای بهره برداری از این طرح مهیا کنیم.
وی تصریح کرد: از ویژگی های مهم این طرح این است که اگر استان دچار بلای طبیعی شود ارتباط قطع نخواهد شده و شاهد پایداری ارتباطات خواهیم بود.
قاسمی خاطرنشان کرد: از دیگر ویژگی های این طرح این است که تمامی روستاهای خرم اباد به پلدختر از مسیر آزاد راه و جاده دهلیج از ارتباطی بسیار پایدار با اینترنت با پهنای باند بسیار قوی برخوردار خواهند شد./ روابط عمومی مخابرات منطقه لرستان









لینک کوتاه مطلب: https://poldokhtarnews.ir/?newsid=2190