امروز: چهارشنبه، 5 مهر 1402
پلدخترنیوز » اخبار » اخبار اقتصادی » معاون جهاد کشاورزی لرستان مطرح کرد: کمبود گوجه عامل گرانی این محصول در بازار لرستان/ تا چند روز آینده گوجه‌ پلدختر برداشت می‌شود.

معاون جهاد کشاورزی لرستان مطرح کرد:

معاون جهاد کشاورزی لرستان مطرح کرد: کمبود گوجه عامل گرانی این محصول در بازار لرستان/ تا چند روز آینده گوجه‌ پلدختر برداشت می‌شود.

کد خبر: 2005
  • 5
به گزارش پایگاه خبری پلدخترنیوز، جواد صالحیان در تشریح این خبر اظهار داشت: گوجه جز محصولات استراتژیک نیست که قیمت مشخصی داشته باشد بلکه تحت تاثیر عرضه و تقاضا است؛ لذا غیر از پلدختر، در سایر نقاط استان تولید گوجه نداریم.

وی با بیان اینکه سطح زیر کشت گوجه در پلدختر کمتر از ۶۰۰ هکتار است، افزود: تا چند روز آینده گوجه‌های این شهرستان برداشت می‌شود؛ قطعاً وقتی کمبودی وجود داشته باشد قیمت بالا می‌رود.

معاون بهبود تولیدات گیاهی جهاد کشاورزی لرستان با بیان اینکه گوجه کشت بهاره است نه پاییزه، عنوان کرد: ۸۵ تا ۹۰ درصد کشت کوجه در بهار انجام می‌شود و به طور کلی جزء استان‎هایی نیستیم که از نظر تولید گوجه جایگاهی در کشور داشته باشیم و هیچ‌گاه سطح زیر کشت آن در لرستان از هزار و ۲۰۰ هکتار بیشتر نشده است.

وی خاطرنشان کرد: بیشترین سهم کشت گوجه مربوط به استان‌های بندرعباس، کرمان و جیرفت است که سه ماه پیش هر کیلو گوجه، هزار تومان قیمت داشت و تقاضایی برای آن نبود به طوریکه به استان‌های دیگر برای خریدار اصرار می‌کردند و تعاون روستایی ما را هم مجاب کردند که خرید را انجام دهد.

صالحیان تصریح کرد: متاسفانه تعاونی روستایی استان ما فقط ۴۰ تا ۵۰ تن گوجه خریداری کرد در حالیکه اگر خرید بیشتری انجام می‌داد ممکن بود الان قیمت‌ها شکسته شود؛ گوجه از آن دسته محصولاتی نیست که با خرید نکردن، قیمت آن کمتر شود چون انبارداران خرید میی‌کنند و در سردخانها نگهداری می‌کنند، یعنی این بازار کشش دارد و به جایی دیگر انتقال داده می‌شود.

وی خاطرنشان کرد: الان در بازار گوجه نیست، متاسفانه ما الگوی کشت درستی در کشور نداریم که براساس نیاز باشد چون در کشاورزی اهرمی وجود ندارد که بگوییم هر کشاورز امسال چند هکتار بکارد، با وضعیت موجود قطعاً سال آینده همه گوجه کشت می‌کنند و این یک مشکل است.

معاون بهبود تولیدات گیاهی جهاد کشاورزی لرستان بیان کرد: اگر کشت ما براساس کشت قراردادی باشد یعنی از قبل خریدار محصول مشخص باشد، خیال کشاورز از بابت فروش راحت می‌شود و تولید متناسب با نیاز جامعه انجام می‌شود کمااینکه کارخانه قند با چغندرکاران قرارداد می‌بندد که محصولات آنها راخریداری می‌کند.

وی افزود: باید این طرح در سراسر کشور اجرا شود تا تولیدات براساس الگوی کشت باشد و شاهد مشکلاتی مثل تولید مازاد یا کمبود محصول در بازار نباشیم؛ امسال استارت این کار زده شد اما هنوز اتفاقی در لرستان نیفتاده است/ بازار

دسته بندی: اخبار / اخبار اقتصادی
تبلیغ

نظر شما

  • نظرات ارسال شده شما، پس از بررسی و تأیید در وب سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.
نام شما : *
ایمیل شما :*
نظر شما :*
کد امنیتی : *
عکس خوانده نمی‌شود
برای کد جدید روی آن کلیک کنید