مدیر عامل خانه مطبوعات لرستان مطرح کرد:
مدیر عامل خانه مطبوعات استان مطرح کرد: خبرنگاران لرستانی از تسهیلات کرونا محروم شدند!
به گزارش پایگاه خبری پلدخترنیوز، سید احمد موسوی در دیدار معاون وزیر کار با اعضای خانه مطبوعات لرستان اظهار داشت: مطبوعات استان علیرغم همه موانع و مشکلات در ایام کرونا فعال بودند و چاپ نشریات در این ایام متوقف نشد.
وی افزود: رسانه های استان یکی از فعال ترین و پویا ترین نشریات در کشور هستند که در حال حاضر ۱۲۵ نشریه محلی مجوز دار در استان وجود دارد که از این تعداد ۱۰۰ نشریه فعال هستند.
موسوی ادامه داد: ۹۰ نمایندگی مجوز روزنامه های کشور در استان وجود دارد و علاوه بر این ۱۵ خبرگزاری مختلف در استان مشغول به کار می باشند.
وی با اشاره به مشکلات در این بخش بیان کرد: از نظر حمایت و تقویت رسانه ها در تنگنا هستیم به طوری که در ایام کرونا خیلی از نشریات از دریافت تسهیلاتی که شامل حالشان می شد، محروم شدند.
مدیر عامل خانه مطبوعات لرستان گفت: نیاز است که بازنگری صورت گیرد تا افراد جامانده از تسهیلات بتوانند با ثبت از تسهیلات استفاده کنند.
موسوی یادآور شد: یکی دیگر از مشکلات نشریات، اجاره بها است چرا که ۹۹ درصد دفاتر نشریات مستاجر بوده و مشکلاتی دارند که انتظار می رود تسهیلاتی کم بهره در اختیار این افراد قرار داده شود تا بتوانند بخشی از مشکلات را برطرف کنند.
وی تصریح کرد: در مجموع ۲۵۰ نفر خبرنگار و مدیر مسئول در استان لرستان عضو خانه مطبوعات بوده که اگر از طریق صندوق کارآفرینی امید تخصیص اعتباری صورت گیرد می تواند کمک شایانی به این افراد شود.
مدیر عامل خانه مطبوعات لرستان خاطرنشان کرد: تقاضا داریم وام قرص الحسنه پنج میلیون تومانی پرداخت شود و همچنین تسهیلات ۱۲ درصد با رقم بالاتر در اختیار نشریات قرار داده شود/ سفیرافلاک

دسته بندی: اخبار / اخبار اجتماعی
آدرس کوتاه خبر: