امروز: پنج شنبه، 30 شهریور 1402
پلدخترنیوز » اخبار » اخبار اجتماعی » صفر تا صد زیرساخت های اینترنتی پلدختر پس از سیل فروردین۹۸/ قطعی مکرر و اختلالات خطوط ارتباطی پلدختریها را کلافه کرده است

صفر تا صد زیرساخت های اینترنتی پلدختر پس از سیل۹۸

صفر تا صد زیرساخت های اینترنتی پلدختر پس از سیل فروردین۹۸/ قطعی مکرر و اختلالات خطوط ارتباطی پلدختریها را کلافه کرده است

کد خبر: 1864
  • 5

دوازدهم فروردین 98 از همان ساعات نخستین ،مردم شهرستان پلدختر مضطرب و پریشان، چشم و گوششان را به اخبار، خبررسانی های محلی و استانی سپرده  بودند و به جرات میتوان گفت، آن شب پر از واهمه و دلهره های بی پایان، گرفتار شدگان در سیل، تنها کورسوی امیدشان موبایل هایی بود که در حد چند ثانیه وصل شدنشان معادل یک عمر دوباره بود.

تنها کسانی میتوانند آن دقایق را به درستی درک نمایند که بر پشت بام ها اسیر شده و آب راهشان را سد کرده بود و هر لحظه مرگ، همراه موج آب در مقابلشان به رقص درمی آمد. 

هیچ زیر ساختی از خسارات جبران ناپذیر این سیل مهیب بی نصیب نماند، اما مهمترین و کاربردی ترین وسیله در مواقع بحرانی و ضروری ترین پشتوانه پدافند غیرعاملی در چنین زمانهایی در دست داشتن وسیله ارتباطی می باشد که متاسفانه زیرساخت های آن در همان ساعات نخستین دچار آسیب دیدگی شد.


مطابق آمار و اطلاعات ارائه شده از سوی وزیر ارتباطات در شانزدهم فروردین ماه 98 خسارت وارده ی از سیل بر  زیر ساخت های مخابراتی شهرستان پلدختر حدود 300 تا 350 میلیارد تومان بود.

به گزارش پایگاه خبری پلدخترنیوز و به نقل از خبرگزاری مهر، سیروس ابراهیمی نماینده ویژه استاندار و ستاد بحران در شهرستان پلدختر، در دوازدهم فروردین 98 با اشاره به وضعیت خطوط ارتباطی اظهار داشت: متأسفانه از ساعت ۳ بامداد ارتباط خطوط تلفن و بی‌سیم شهرستان پل‌دختر قطع شده است.

مدیر عامل شرکت مخابرات لرستان عنوان کرد: دیشب(دوازدهم فروردین ماه۹۸) بر اثر سیل بخشی از فیبرنوری این شهر را آب برده و ارتباط تلفنی این شهر قطع شده است.


تمامی زیر ساخت ها در زیر گل مدفون شد

ساعت ها از وقوع سیل سهمگین گذشته بود و هیچ گونه راه ارتباطی برای ساکنان سیل زده با اطراف وجود نداشت.

به گزارش خبرگزاری تسنیم محمدجواد آذری جهرمی عصر چهاردهم فروردین 98 در فرودگاه خرم آباد جمع خبرنگاران اظهار داشت: طبق گزارش‌های دریافتی زیرساخت‌های ارتباطی شهرستان پلدختر به‌طور کامل از بین رفته، مراکز مخابراتی ما همه نابود شدند، یعنی زیر شن و در واقع گل رفتند ولی ارتباطات موبایل از دیشب ساعت 2 بامداد به شرایط طبیعی در شهر و برخی مناطق روستای برگشته‌است.

وی افزود: همین امشب به‌صورت زمینی به‌سمت پلدختر حرکت و تلاش می‌کنیم که ارتباطات کلیه مناطق وصل شود.


اتصال به فیبر نوری خوزستان و برقراری اینترنت توسط بالن 

پانزدهم فروردین ماه بود که پلدختر توسط فیبر نوری به اهواز متصل شد و ارتباط سیار اینترنتی در مناطق سیل زده برقرار گردید. اتصال توسط بالن ارتباطی انجام شد.و ارتباطات سیار در مناطق سیل زده به حالت عادی برگشت.

به گزارش پلدخترنیوز و به نقل از خبرگزاری شبستان خرم آباد وزیر ارتباطات از فعال شدن شبکه ایرانسل در مناطق سیل زده خبرداد و اظهار داشت: از مجموع 18 سایت همراه اول 12 مورد فعال است و رومینگ بین آنها فعال شد.

وی افزود: یک دفتر ویژه در مخابرات شهر پلدختر فعال شده و یک طبقه برای فعالیت خبرنگاران و دسترسی به اینترنت اختصاص یافته است. 

وزیر ارتباطات با اشاره به قطع شدن خدمات بانکی، عنوان کرد: تا ساعاتی دیگر پست بانک در شهر پلدختر به شبکه متصل خواهد شد و 20 ارتباط ماهواره ای ایجاد خواهد شد.
 
وی همچنین از فعالیت های انجام شده برای برگرداندن آرامش به شهرپلدختر خبرداد و بیان کرد: امروز 200 دستگاه بی سیم بین فروشگاه های شهر پخش می شود و خدمات مالی و کسب و کار را به شهر برگردانده خواهد شد.


تلاش برای وصل خطوط ارتباطی ثابت و همراه

هادیان سخنگوی وزیر ارتباطات در هفدهم فروردین 98 با بیان اینکه به دستور رئیس جمهور، وزیر ارتباطات شخصاً مدیریت بحران در منطقه پلدختر استان لرستان را برعهده گرفت، اظهار داشت: با کمک سازمان‌ها و نیز استان‌های همجوار، موفق به راه اندازی ارتباطات موبایل و اینترنت 3G و 4G تا ظهر روز گذشته شدیم. اما از آنجایی که کل زیرساخت شبکه تلفن ثابت در منطقه پلدختر از بین رفته است، برقراری سرویس تلفن ثابت در این منطقه زمان بر خواهد بود.

وی با بیان اینکه تمام مرکز مخابراتی، سوئیچ و شبکه فیبر در این منطقه نابود شده است، افزود: عملیات حفاری برای احداث دوباره شبکه تلفن ثابت در پلدختر آغاز شده و تجهیزات در حال ورود به این استان است. در همین حال ساختمان جدیدی برای بنای مرکز مخابرات این منطقه در نظر گرفته شده است.

سخنگوی وزارت ارتباطات با اشاره به اینکه ارتباطات در سایر مناطق استان لرستان پایدار است، عنوان کرد: به دلیل قطعی شبکه برق، برخی از سایت‌های موبایل از کار افتاده بود که نسبت به نصب دیزل ژنراتور در این مناطق اقدام صورت گرفت.

هادیان گفت: سیستم تلفن ثابت اضطراری برای تمامی مراکز حساس و درگیر بحران از جمله بیمارستانها، اورژانس و فرمانداری‌ها در نظر گرفته شده است.

معاون وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات افزود: بازسازی مسیر اصلی فیبر نوری کوهدشت و پلدختر به خرم آباد در حال انجام است.

به گزارش خبرگزاری ایران فلاح جوشقانی با اشاره به اینکه در حال حاضر وضعیت ارتباط صوتی و نسل ۳ و ۴ اینترنت تلفن همراه در پلدختر و جاده های منتهی به آن در حالت نرمال قرار دارد، درباره وضعیت تلفن ثابت در این منطقه گفت: مرکز ۱۰ هزار شماره ای تلفن ثابت در این منطقه به طور کامل تخریب شده است و همکاران ما در شرکت مخابرات در حال نصب مرکز جایگزین در نقطه دیگری از شهر هستند و امیدواریم با راه اندازی این مرکز، اوایل هفته آینده دسترسی تلفن ثابت و اینترنت ثابت نیز در تمام بخش های شهر پلدختر فراهم شود.

نصب ۶ هزار خط تلفن ثابت در پلدختر

به گزارش پایگاه خبری پلدختر نیوز به نقل از خبرگزاری ایران مدیرعامل شرکت مخابرات ایران اظهار داشت: یک دستگاه کانکس تلفن ثابت به ظرفیت منصوبه ۶هزار خط تلفن ثابت در شهرستان پلدختر راه اندازی شد.

صدری گفت: این کانکس به صورت موقت جهت ارائه سرویس تلفن ثابت و دیتا به بخشی از مشترکانی است که زیرساخت کابلی آنها دچار خرابی نشده باشد.

مدیرعامل شرکت مخابرات ایران افزود: همزمان با ارسال سوئیچ، آماده سازی مسیر کابلی برای اتصال این مرکز در شهرستان پلدختر نیز توسط تیم فنی و عملیاتی منطقه لرستان انجام گرفت.

 وی با اشاره به برنامه ریزی های انجام گرفته گفت: آن دسته از ارتباطات فیزیکی که دچار قطعی کابل نباشد بزودی تکمیل و آماده ارائه سرویس در شهر خواهد بود.


ضرورت استفاده از اینترنت در زندگی امروز

 امروزه ظریف ترین زیرساخت های فعالیتها در جامعه، ارگانها و نهادها از اینترنت این جادوی ارتباطی تشکیل شده و می توان گفت جزء لاینفک زندگی محسوب می شود.
  
درحال حاضر بسیاری از مردم شهرستان پلدختر به مانند سایر نقاط کشور درپیشبرد منبع درآمد زندگی خود، نیازمند اینترنت بوده وبسیاری از فعالیتهای عادی و روزمره ما با اینترنت رفع و رجوع می شود.

عباس محمودی مغازه دار پلدختری به پلدخترنیوز گفت: امروزه اینترنت از پیشرفته ترین ابزار بروز دنیا با اثر گذاری بالا بر زندگی انسانهاست و بیشتر امورات به وسیله آن رفع و رجوع می شود.

امین نصیری از قصابی های پلدختر با اشاره به اینکه قصابی در صورت عدم فروش روزانه با کاهش وزن گوشت در مواجه خواهد شد، تصریح کرد: با نبود کارت خوان علاوه بر کاهش خرید و متضرر شدن به وسیله فروش نرفتن به موقع باعث خرید نسیه و مشکلات دریافت طلب از مشتریان هستیم.

اثرات منفی ناشی از اختلالات و قطعی اینترنتی

شاید در دهه های گدشته و دور مشکلات نوسانی در خصوص وسایل ارتباطی چندان محسوس نبود اما امروز نفس بسیاری از مشاغل بند مطلوب بودن هوای زیرساخت های مخابراتی و ارتباطی می باشد و در صورت اختلال ضرر و زیان بسیاری متحمل خواهند شد.

اما متاسفانه قطعی اینترنت در پلدختر در چند ماه اخیر به کررات تکرار شده بطوریکه طی روزهای گذشته در شهریور ماه شاهد ۲ بار قطعی آن (۶شهریور ماه به مدت ۸ ساعت بعلت حفاری غیرمجاز در دم زانوگه و ۱۶شهریور ماه به مدت ۶ ساعت بعلت خرابی و نقص پست برق بابازید) بودیم.

مهدی نصیری دیگر مغازه دار پلدختری به گذشت بیش از یک سال و نیم از سیل اشاره و گفت: بسیاری از کسب و کارها بر پایه اینترنت بنا شده و این در حالیست که سه تا چهار بار در ماه شاهد اختلالات اینترنتی هستیم.

وی با اشاره به اینکه مشکل اینترنتی باعث کاهش رونق اقتصادی در جامعه و مردم خواهد شد، افزود: در این کسادی بازار مشتریان موجود را هم با وجود اختلال اینترنت از دست می دهیم و امیدواریم مسئولان یکبار برای همیشه مشکل موجود را مرتفع سازند و به اعلام وعده در این خصوص اکتفا ننمایند.

امیرحسین سلاحورزی از جوانان مغازه دار پلدختری به پلدختر نیوز اظهار داشت: وجود بستر اینترنتی باعث ایجاد اشتغال شده که اختلال و قطعی آن بی شک باعث ضربه اقتصادی و از بین رفتن این مشاغل خواهد شد.

شیرزاد جودکی کاسب پلدختری به شیوع بیماری کرونا و تمایل به خرید از کارت خوان و یا به صورت اینترنتی اشاره و تصریح کرد: با وجود اختلالات موجود کاسبان ب فروش و متضرر می شوند.

محمد ناصری میری دیگر پلدختر ی به پلدختر نیوز گفت: قطعی های اینترنتی در چند ماه اخیر باعث شده تا بازاریان پلدختری متحمل خسارات فراوانی شوند.

امید حیدروند از کافی نت داران پلدختری با اشاره به قطعی بدونه اطلاع رسانی اینترنت در چند ماه اخیر، به پلدخترنیوز بیان کرد: کافی نت از جمله مراکزیست که وابستگی کامل به وجود اینترنت داشته اما قطعی های مکرر اینترنت در چندین ماه گذشته باعث خسارات زیادی به کسبه شهرستان شده است.

الزام برخورداری از زیر ساخت های مخابراتی مناسب/ جهت پیشگیری از کرونا نیازمند اینترت پویا هستیم 

استفاده از اینترنت با شیوع ویروس کرونا، ویروسی که شالوده ی برنامه های پیشگیری از آن بر اساس رعایت فاصله اجتماعی و عدم حضور فیزیکی در اجتماع می باشد بسیار پررنگ تر از همیشه در زندگی انسانها ظهور پیدا کرد و الزام آن ضروری تر شد و ما در حال حاضر برای در امان ماندن و رعایت کامل قوانین پیشگیری کننده و اجرای راهکارهای پیشنهادی نیازمند زیر ساخت مناسب هستیم  

ناصر میرزایی از فرهنگیان بازنشسته پلدختری به پلدخترنیوز گفت: پلدختر سومین شهر استان لرستان از نظر تاریخچه تشکیل سازمان شهرداری می باشد اما متاسفانه پس از سیل از بسیاری از امکانات پیشرفته رفاهی و شهری محروم است.

وی افزود: به دلیل اهمیت بالای اینترنت در زندگی امروزه، امیدواریم از سوی مسئولین برای حل مشکل اختلالات اینترنتی هویزه ثانی ،پیگیری ویژه ای صورت گیرد.

فرهاد میرزایی از اولیاء دانش آموزان پلدختری با اشاره به اینکه دارای سه فرزند در حال تحصیل می باشد بیان کرد: با توجه به شیوع کرونا و ملزم بودن به استفاده از برنامه شاد امیدواریم مسئولین در خصوص رفع اختلال موجود اقدام عاجل نمایند.

پیمان کریمی رئیس بانک تجارت شعبه پلدختر با اشاره به اینکه احتمال شیوع کرونا بیشتر از قبل شده اظهار داشت: جهت مواجه کمتر مردم با ویروس کرونا مستلزم بستر سازی مناسب برای انجام فعالیت ها در منزل و عدم خروج غیر ضروری هستیم.

وی با اشاره به قطعی و اختلال موجود و مغایرت با اجرای خواسته بسیاری از ارگانها و سازمانها جهت انجام فعالیت ها به صورت مجازی و با استفاده از اپلی کیشن های اینترنتی در منزل  افزود: این امر نیازمند بستر اینترنتی لازم و پرسرعت برای انجام کلیه فعالیت ها از جمله خرید و فروش ها، خدمات بانکی، اینترنت بانک، همراه بانک و موبایل بانک و خدمات آموزشی و تحصیلی می باشد.


عملی نشدن وعده ی مسئولین استانی در بازسازی خطوط ارتباطی تلفنی و اینترنتی پلدختر

از ۶ ماه وعده داده شده توسط مدیرکل مخابرات استان نزدیک به دو ماه گذشته اما در ۲ماه اخیر ما تنها با بیشترین اختلالات آن در شهرستان پلدختر مواجه بوده ایم

به گزارش پایگاه خبری پلدخترنیوز و به نقل از خبرگزاری صدا و سیمای مرکز لرستان مدیرمخابرات منطقه لرستان در بهمن 98 اظهار داشت: اقدامات لازم برای پایداری ارتباط تلفنی و اینترنتی شهر و روستاهای پلدختر و معمولان پیش بینی شده و مشکل زیرساختی آن به طور کامل حل خواهد شد.

وی افزود: در نظر داریم طرح فیبر نوری مسیر پلدختر خرم آباد با اعتباری بالغ بر 60 میلیارد ریال را تا کمتر از شش ماه آینده به بهره برداری برسانیم.

بی تردید سیل 98 خسارات سنگینی بر زیرساخت های مخابراتی شهرستان پلدختر خسارات سنگینی وارد کرده اما انتظار می رود با گذشت 17 ماه از آن حادثه ی تلخ، بیشتر از این ها در زمینه ی بهسازی و بهینه سازی زیر ساخت های مخابراتی عمل می شد،.

پس از سیل، بیماری ناشناخته ی کرونا به ضرورت به روز بودن و فراهم سازی بستر اینترنتی مناسب برای پیشبرد اهداف شغلی، تحصیلی و روزمره افراد افزود و حالا مساله تنها وجود اختلال در ارتباط و خدمات عمومی نیست بلکه قطعی و مناسب نبودن بسترها، عاملی برای شیوع بیشتر یک بیماری مهلک خواهد شد و بر همین اساس امیدواریم مسئولین استانی و شهرستانی با اقدام به موقع در خصوص ساخت بستر مناسب از قطع مکرر و ایجاد خسارت بیشتر برای شاغلان مرتبط با خدمات اینترنتی و مخابراتی جلوگیری کنند چرا که مردم سیل زده ی این شهرستان بیش از هر چیزی پس از سیل با رکود اقتصادی، شغلی و معیشتی روبرو هستند.

دسته بندی: اخبار / اخبار اجتماعی
تبلیغ

نظر شما

  • نظرات ارسال شده شما، پس از بررسی و تأیید در وب سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.
نام شما : *
ایمیل شما :*
نظر شما :*
کد امنیتی : *
عکس خوانده نمی‌شود
برای کد جدید روی آن کلیک کنید