بمناسبت ۵ مرداد، سالروز عملیات مرصاد
بمناسبت ۵ مرداد، سالروز عملیات مرصاد؛ استقامتی عاشقانه برای نجات یک همرزم
به گزارش پایگاه خبری پلدخترنیوز، محمد حسین ستاری بسیجی فداکاری که ۵ کیلومتر همرزم زخمی خود را به دوش کشید تا به یک منطقه امن برای مداوا برساند هنوز هم با شور و عشق از آن روزهای سخت دلهره یاد می کند
۵ مرداد ماه سالروز عملیات مرصاد پایانی تلخ برای آرزوهای نفاق بود و هنوز هم فریاد تکبیر الله اکبر از تنگه ی مرصاد شنیده می شود، عملیاتی که دیوار تَوَهُمِ نفاق و تزویر در آن، با مشت محکم ایمان و مردانیت فرو ریخت و داغ فتح و ظفر را تا همیشه بر دل استکبار نهاد.
محمد حسین ستاری در گفت و گو با پایگاه خبری پلدخترنیوز خود را اینگونه معرفی و اظهار داشت: متولد ۱۳۳۲ در روستای ولی عصر پلدختر می باشد که پس از انقلاب در سپاه فعالیت داشته و به دلایل خانوادگی پس از چهارسال از کار خود استعفا داده اما همیشه و همواره در لحظات سخت دوشادوش همرزمان خود در جنگ تحمیلی به عنوان نیروی داوطلب حضور داشته است.
وی درباره چگونگی حضور خود در عملیات مرصاد افزود: به دعوت برادران مومنی(علی اکبر و علی اصغر) از بچه های زادگاهش ولی عصر پایش به این عملیات باز شده است.
ستاری درباره حضور رزمندگان پلدختری در عملیات مرصاد عنوان کرد: افراد زیادی شرکت داشتند که از آنها برادران علی اکبر و علی اصغر مومنی، حاج حجت نعمتی، نورعلی رحمانپور، غفور خدایی، رسول خاوری، کرمرضا میررضایی، عربعلی اسحاقی از جمله کسانی هستند که به یاد دارم.
وی درباره چگونگی عملیات بیان کرد: در محل پل سیمره اسلحه های قدیمی خود را تحویل و تفنگ هایی مثل کلاشینکفت، تیربار و آرپیجی تحویل گرفته و به زیر فرودگاه در لاین یک تا سه راه اسلام آباد هدایت شدیم و زمان این عملیات سه روزه بود، از طریق راههای مختلف هوایی، زمینی صورت گرفت و بیش از 300 نفر از نیروهای پلدختری در عملیات زمینی حضور داشتند.
ستاری در جواب اینکه آیا ماجرای حمل یک مجروح به تنهایی تا پشت خط صحت توسط او صحت داشته؟ گفت: بله در سه راه اسلام آباد بعد از اعلام فرار منافقین به سمت کرمانشاه، نیروی های به جامانده از آنها تیر اندازی از سمت درختان ناحیه را شروع کردند که عربعلی اسحاقی در ناحیه ران دچار صدمه شدید شد و او را سوار بر روی دوش خود پس از طی حدود چهار کیلومتر به آمبولانس رسانده و از آنجا به کوهدشت اعزام شدند.
این بسیجی داوطلب در پاسخ به اینکه آیا کسی غیر از خودش برای همراهی فرد مجروح (اسحاقی) اقدام کرده بود یا نه تصریح کرد: تا محل سه راه اسلام آباد توسط نیروهای سپاه حمل شده بودند و از آنجا به بعد به تنهایی او را حمل کردم.
وی در خصوص تعداد شهدای پلدختری حاضر در عملیات خاطرنشان کرد: از نیروهای همراه خودم فقط مجروحیت عربعلی اسحاقی را به خاطر دارم اما شنیدم منوچهر رضایی اصل و ملک جمشید ططرزاده از نیروهای پلدختری نیز در این عملیات به شهادت رسیدند.
ستاری در پایان شکست دشمن مزدور در این عملیات را شیرین ترین خاطره خود در عملیات مرصاد عنوان و گفت: زخمی و مجروح شدن برادران و همرزمانم از جمله عربعلی اسحاقی تلخ ترین خاطره من در این عملیات است
گفتنی است در تهیه این گزارش آقایان رضاعلی ساتیاروند، غفور خدایی، بهروز دریکوند و اکبر هاشمی از رزمندگان و بسیجیان پلدختری ما را همراهی کردند








گزارش از: محمدرضا فرهادی فرد
دسته بندی: یادداشت / سایر یادداشت ها
آدرس کوتاه خبر: