امروز: پنج شنبه، 3 فروردین 1402
پلدخترنیوز » بهداشت، درمان، سلامت » مسئول فنی آزمایشگاه کرونا لرستان خبر داد: بیش از ۱۰ هزار تست کرونا در آزمایشگاه استان انجام شد

مسئول فنی آزمایشگاه کرونا لرستان خبر داد:

مسئول فنی آزمایشگاه کرونا لرستان خبر داد: بیش از ۱۰ هزار تست کرونا در آزمایشگاه استان انجام شد

کد خبر: 1529
  • 0
به گزارش پایگاه خبری پلدخترنیوز، صیادخانی زاده دکترای ویروس شناسی ضمن اعلام این خبر اظهار داشت: آزمایشگاه تشخیص کرونای علوم پزشکی لرستان ۲۰ اسفند پارسال راه اندازی شد و روزانه از تعداد حدود ۱۰۰ نمونه، کار تشخیص ۳۰ تا ۴۰ درصد انجام می شد.

وی گفت: از ۲۳ اسفند جلوی ارسال نمونه ها به تهران گرفته شد و کار نمونه های جمع آوری شده ی استان توسط نیروهای آزمایشگاه و در شیفت های متوالی انجام می شود.

وی تصریح کرد: روند نمونه گیری تا اوایل فروردین افزایش یافت و رفته رفته از ۱۰۰ نفر عبور کردو به ۲۰۰ تا ۳۰۰ نمونه در روز رسید که بررسی این تعداد، یک اقدام مهم و قابل توجه است.

خانی زاده در خصوص مدت زمان پاسخگویی به نمونه ها گفت: نمونه ها در طول روز از سراسر استان جمع آوری و معمولا روز بعد به آزمایشگاه تحویل می شود و آزمایشگاه نیز پس از انجام کار در سه مرحله، کمتر از ۴۸ ساعت پاسخ دهی دارد اما کار تشخیص برخی نمونه ها نیز رکود بین ۳۰ تا ۳۶ ساعت را دارد.

وی با بیان اینکه اکنون روزانه ۲۵۰ تا ۲۷۰ نمونه توسط آزمایشگاه تشخیص کرونای لرستان پاسخ دهی می شود ادامه داد: در مجموع جواب دهی از زمان نمونه گیری تا مراحل پایانی آزمایشگاه حدود ۷۲ ساعت طول می کشد.

وی تعداد نیروی های فعال در آزمایشگاه تشخیص کرونای لرستان را ۶ نفر برشمرد و افزود: این افراد با شیفت های کاری سنگین از کادر توانمند و مسوولیت پذیر هستند که انتظار می رود اقدامات لازم برای تبدیل وضعیت آنها در دستور کار قرار گیرد.

مسئول فنی آزمایشگاه کرونا لرستان با اشاره به اینکه نمونه گیری در مراکز بهداشتی و بیمارستان ها انجام می شود تصریح کرد: هرچند عملکرد این آزمایشگاه در مقایسه با مراکز استان های مشابه بسیار مطلوب بوده اما مقدمات لازم برای راه اندازی ۲ آزمایشگاه دیگر در خرم آباد انجام شده تا سرعت تشخیص و دستیابی نهایی به وضعیت سفید تسریع شود.

خانی زاده افزود: هزینه آزمایش کرونا با تعرفه دولتی ۲۰۰ تا ۲۵۰ هزار تومان است که کاملا به صورت رایگان انجام می شود.

وی اظهار داشت: اوایل کار، نمونه گیری تنها برای بیماران بستری و افرادی که درگیری و عفونت شدید ریوی داشتند صورت می گرفت اما اکنون نمونه گیری از افراد تحت بالین( ناقل های بدون علامت) نیز انجام می شود.

وی با بیان اینکه تاکنون موردی از ابتلای نیروهای نمونه گیر و آزمایشگاه کرونای لرستان به این بیماری گزارش نشده گفت: اردیبهشت امسال چهار هزار و ۵۰۰ تست در این مرکز انجام شده است.

تا ۱۴ اردیبهشت ماه کل مبتلایان کرونا در ایران ۹۷ هزار و ۴۲۴ نفر، مجموع بهبودیافتگان ۷۸ هزار و ۴۲۲ نفر  و تعداد فوتی‌ها ۶ هزار و ۲۰۳ نفر است/ ایرنا

تبلیغ

نظر شما

  • نظرات ارسال شده شما، پس از بررسی و تأیید در وب سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.
نام شما : *
ایمیل شما :*
نظر شما :*
کد امنیتی : *
عکس خوانده نمی‌شود
برای کد جدید روی آن کلیک کنید