امروز: شنبه، 5 فروردین 1402
پلدخترنیوز » اخبار » اخبار حوادث » مدیرکل هواشناسی لرستان خبر داد: استقرار سامانه جدید بارشی بر جو لرستان/ تکذیب خبر احتمال وقوع سیل در استان

مدیرکل هواشناسی لرستان خبر داد:

مدیرکل هواشناسی لرستان خبر داد: استقرار سامانه جدید بارشی بر جو لرستان/ تکذیب خبر احتمال وقوع سیل در استان

کد خبر: 1466
  • 5
به گزارش پایگاه خبری پلدخترنیوز؛ بهروز مرادپور امروز ضمن اعلام این اظهار داشت: بر اساس تحلیل آخرین نقشه‌های هواشناسی طی ساعات بعد از ظهر امروز و امشب شاهد افزایش پوشش ابر، گاهی افزایش سرعت وزش باد و در برخی مناطق لرستان بارش خفیف و پراکنده باران هستیم.

وی عنوان کرد: از فردا تا عصر روز جمعه با توجه به فعالیت موج نخست سامانه بارشی و همچنین بالا بودن شاخص‌های ناپایداری علاوه بر پوشش ابر در اغلب نقاط استان، به تناوب و با شدت و ضعف شاهد رگبار باران، گاهی رعد و برق، وزش باد شدید در مناطق بادخیز، مه آلود شدن آسمان و در نقاط مستعد احتمال بارش تگرگ وجود دارد.

مدیرکل هواشناسی لرستان بیان کرد: از اواخر وقت روز جمعه با ورود موج دوم سامانه بارشی به جو استان به تناوب و با شدت و ضعف تا دوشنبه شب این سامانه بر روی جو منطقه فعال است.

مرادپور خاطرنشان کرد: بر اساس نقشه‌های هواشناسی میزان بارش این سامانه بارشی در لرستان بین ۲۰ تا ۴۰ میلی‌متر خواهد بود، البته این احتمال وجود دارد طی فردا و پس فردا این سامانه قدری تقویت و یا تضعیف شده و به تناسب آن میزان بارش‌ها افزایش یا کاهش یابد.

وی تاکید کرد: از نظر نوسانات دمایی، دماهای کمینه و بیشینه طی 24 ساعت آینده روند افزایشی به خود می‌گیرند.

مدیرکل هواشناسی لرستان در پاسخ به برخی شایعات مبنی بر احتمال وقوع سیلاب طی روزهای آینده در استان گفت: میزان بارش‌های این سامانه بارشی به قدری نیست که احتمال وقوع سیلاب را محتمل سازد.

وی افزود: بر اساس آخرین خروجی نقشه‌های پیش‌یابی و مدل‌های فصلی در ماه فروردین سال 99 نوار غرب و جنوب غرب کشور از جمله استان لرستان بطور متناوب و با شدت و ضعف تحت تاثیر چندین سامانه بارشی قرار خواهد گرفت. 

مدیرکل هواشناسی لرستان تصریح کرد: با توجه به تغییر فصل، تغییرپذیری الگوهای جوی در فصل بهار بسیار متغیر بوده و از این‌رو نمی‌توان در مورد نحوه فعالیت سامانه‌های بارشی که قرار است در 10 روز آینده بر روی منطقه فعال شود، با صحت و اطمینان بالایی پیش‌بینی کرد.

مرادپور اظهار کرد: اداره‌کل هواشناسی لرستان در حال بررسی و آنالیز نقشه‌ها و مدل‌های هواشناسی بوده و به محض نزدیک شدن سامانه بارشی به نوار غرب کشور از 72 ساعت قبل اطلاعیه و از 48 ساعت قبل اخطاریه هواشناسی مبنی بر نحوه فعالیت موج بارشی را صادر می‌کند/فارس

دسته بندی: اخبار / اخبار حوادث
تبلیغ

نظر شما

  • نظرات ارسال شده شما، پس از بررسی و تأیید در وب سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.
نام شما : *
ایمیل شما :*
نظر شما :*
کد امنیتی : *
عکس خوانده نمی‌شود
برای کد جدید روی آن کلیک کنید