درآمد مردم لرستان کماکان کمتر از میانگین کشوری
معاونت هماهنگی برنامهوبودجه سازمان مدیریت و برنامهریزی لرستان مطرح کرد: درآمد مردم لرستان کماکان کمتر از میانگین کشوری/ 18 سال است بین 3 استان بیکار کشور هستیم
به گزارش پایگاه خبری پلدخترنیوز، امید امیدی ظهر امروز در جلسه ستاد اقتصاد مقاومتی لرستان، اظهار داشت: سند چشمانداز توسعه لرستان تهیهشده است و بر اساس این سند مناطق استان را برحسب استعدادهای طبیعی، جغرافیایی و منابع زیرزمینی به نواحی مختلفی تقسیم کردهایم.
وی بابیان اینکه در گذشته 168 طرح که شامل 663 پروژه بود را بهعنوان طرحهای اقتصاد مقاومتی لرستان انتخاب کردیم، افزود: در سال 97 در این سند اصلاحاتی صورت گرفت که بر اساس آن مقرر شد از سال 97 تا پایان دولت فعلی 122 طرح کلیدی را در لرستان تکمیل کنیم.
معاونت هماهنگی برنامهوبودجه سازمان مدیریت و برنامهریزی لرستان بیان کرد: همچنین در این مدت 194 فرصت سرمایهگذاری را در لرستان شناسایی کرده و جزئیات تمامی این طرحها آماده شده است.
امیدی با اشاره به اینکه 122 پروژه عمرانی استان تا پایان شهریورماه بیش از 60 درصد پیشرفت فیزیکی داشتهاند، تصریح کرد: متأسفانه سیل فروردینماه باعث شد که در روند اجرایی 10 پروژه اقتصاد مقاومتی لرستان شاهد پسرفت باشیم و حتی بعضی از آنها بهطور کامل تخریب شوند.
وی با عنوان کردن این موضوع که درآمد مردم لرستان حدود 60 درصد میانگین کشوری است، خاطرنشان کرد: علاوه بر کمبود درآمد در لرستان با چالشهایی مانند نرخ بالای مهاجرت و بیکاری نیز روبرو هستیم بهطوریکه لرستان طی 18 سال در سه رتبه اول بیکاری کشور قرار داشت.
معاونت امور هماهنگی برنامهوبودجه سازمان مدیریت و برنامهریزی لرستان در بخش پایانی صحبتهای خود بابیان اینکه با اختصاص حق آبهای که حق استان است بسیاری از مشکلات لرستان حل میشود، عنوان کرد: علاوه بر 122 پروژه ذکرشده 24 طرح جدید را نیز که جنبه اقتصادی و دانشبنیانی دارند را نیز جز طرحهای اقتصاد مقاومتی لرستان قرار دادهایم/ فارس

دسته بندی: یادداشت / یادداشت اقتصادی
آدرس کوتاه خبر: