امروز: جمعه، 11 فروردین 1402
پلدخترنیوز » اخبار » اخبار اجتماعی » رئیس پلیس راه استان خبر داد: تردد روان ‌در جاده‌های لرستان / عبور زائران به سمت کربلا ‌ادامه دارد‌/ رانندگان نکات ایمنی را رعایت کنند

رئیس پلیس راه استان لرستان خبر داد:

رئیس پلیس راه استان خبر داد: تردد روان ‌در جاده‌های لرستان / عبور زائران به سمت کربلا ‌ادامه دارد‌/ رانندگان نکات ایمنی را رعایت کنند

کد خبر: 1137
  • 1
به گزارش پایگاه خبری پلدخترنیوز؛ سرهنگ مصطفی دالوند با اشاره به آخرین وضعیت جاده‌های استان لرستان اظهار داشت: تردد در جاده‌های استان لرستان به صورت روان در حال انجام است و تردد زائران به سمت کربلا همچنان ادامه دارد؛ از امروز نیز دوربرگشت زائران آغاز شده که برهمین اساس حجم ترافیک نسبت به روزهای عادی افزایش یافته است.

وی با اشاره به اجرای طرح ترافیکی ویژه اربعین افزود: طرح ترافیکی ویژه اربعین عملا تا سی‌ام مهرماه است ولی پلیس راه استان لرستان تا زمانی که هیچ گونه زائری در مرز و کربلا نباشد این طرح را ادامه خواهد داد. 

رئیس پلیس راه استان لرستان با بیان اینکه خوشبختانه تاکنون در محورهای مواصلاتی استان لرستان هیچ گونه تصادف خودرو حامل زائران اربعین نداشته‌ایم عنوان کرد: از کلیه رانندگان خودروهای زائران تقاضا داریم نکات ایمنی را رعایت کنند.

وی بر عدم رانندگی در هنگام خستگی و خواب آلودگی، رعایت فاصله طولی، عدم صحبت با تلفن همراه تاکید کرد و گفت: صحبت با تلفن همراه سبب انحراف ذهنی رانندگان خواهد شد و همچنین رعایت سرعت مطمئنه سبب ایجاد آرامش، امنیت و کاهش تصادفات جاده‌ای در استان لرستان می‌شود.

دالوند تصریح کرد: پلیس راه با بهره‌گیری از کلیه امکانات و خدمات خودرویی تا پایان سفر کلیه زائران اباعبدالله الحسین(ع) به صورت شبانه روز آماده باش است و با حضور در محورها به زائران خدمت رسانی خواهد کرد/ تسنیم

دسته بندی: اخبار / اخبار اجتماعی
تبلیغ

نظر شما

  • نظرات ارسال شده شما، پس از بررسی و تأیید در وب سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.
نام شما : *
ایمیل شما :*
نظر شما :*
کد امنیتی : *
عکس خوانده نمی‌شود
برای کد جدید روی آن کلیک کنید