امروز: جمعه، 10 آذر 1402
پلدخترنیوز » اخبار » اخبار اجتماعی » نماینده مقام معظم رهبری در کشور هندوستان در آیین بازگشایی مدارس پلدختر مطرح کرد: کمک 10 میلیارد تومانی مسلمانان هندوستان به استان‌های سیل زده ایران/ یک میلیارد و 200 میلیون تومان اعتبار برای بازسازی مدارس شهیده کاییدی و زینبیه پلدختر هزینه شده است

نماینده مقام معظم رهبری در کشور هندوستان در آئین بازگشایی مدارس شهرستان سیل زده پلدختر مطرح کرد:

نماینده مقام معظم رهبری در کشور هندوستان در آیین بازگشایی مدارس پلدختر مطرح کرد: کمک 10 میلیارد تومانی مسلمانان هندوستان به استان‌های سیل زده ایران/ یک میلیارد و 200 میلیون تومان اعتبار برای بازسازی مدارس شهیده کاییدی و زینبیه پلدختر هزینه شده است

کد خبر: 1075
  • 1
به گزارش پایگاه خبری پلدخترنیوز، حجت الاسلام والمسلمین مهدی مهدوی پور ظهر امروز در آئین بازگشایی مدارس شهرستان پلدختر که در مدرسه شهید کائیدی برگزار شد اظهار داشت: بسیار خوشحالم که دو مدرسه شهید کائیدی وزینییه که خسارات فراوانی در جریان سیلاب دیدند بازسازی و تجهیز شد و در اختیار دانش آموزان قرار گرفت.

وی‌ با بیان اینکه سیلاب ویرانگر فروردین ماه همراه خود سیل همدلی ومهربانی را آوردافزود: سیل مهربانی مردم از مرزهای ایران فراتر رفته و در کشور هندوستان از یک میلیارد و 300 میلیون جمعیت، 250 میلیون نفر مسلمان هستند که از این تعداد 40 میلیون نفر شیعه هستند. 

نماینده مقام معظم رهبری در کشور هندوستان عنوان کرد: مسلمانان و شیعیان هندوستان به شدت دلبسته به جمهوری اسلامی ایران هستند ودر زمانی که سیل در استانهای مختلف ایران اتفاق افتاد از سراسر هندوستان بزرگان وعلما ومردم آمده وابراز همدردی کردند و به صورت خودجوش شروع به جمع آوری کمک برای مردم مناطق سیل زده کردند.

وی بیان کرد: با وجود اینکه ما هیچ درخواستی نکردیم ولی بانوان زیورآلات و طلاهای خود را از مناطق مختلف هندوستان برای استفاده در مناطق سیل زده لرستان و پلدختر تقدیم کردند و 10 میلیارد تومان اعتبار شیعیان هندوستان جمع آوری کردند 

حجت الاسلام والمسلمین مهدوی پور با بیان اینکه کمک های شیعیان هندوستان به مردم سیل زده استانهای خوزستان ولرستان در اختیار دستگاه های مختلفی از جمله، کمیته امداد، هلال احمر،انجمن خیرین سلامت، آموزش وپرورش ونوسازی قرار گرفت گفت: این کمک ها نشانه عشق و همدلی مردم هندوستان به مردم ایران اسلامی است که هر ریالش با برکت است که خیلی ارزشمند بوده و اثر معنوی است و برای همیشه ماندگار خواهد بود. 

وی با بیان اینکه کشور هندوستان کشور امام حسین(ع) است با اینکه مردم آن اکثر غیرمسلمان هستندولی روز عاشورا در سراسر هندوستان تعطیل رسمی است و عزاداری ها و ابراز علاقه ها به خاندان نبوت بسیار قابل توجه وقابل تقدیر است تصریح کرد: مسلمانان ایران و هندوستان همه زیر خیمه امام حسین(ع) قرار دارند وعشق حسینی است که دلهای ما را به هم پیوند داده است واین انقلاب که پرچم حسینی را به اهتزاز درآورد این پیوند را مستحکم تر کرد.

نماینده مقام معظم رهبری در کشور هندوستان خاطر نشان کرد: یک میلیارد و 200 میلیون تومان اعتبار برای بازسازی مدارس شهید کاییدی و زینبیه هزینه شده است که امروز نیز 100 میلیون تومان برای رفع برخی مشکلات به این دو مدرسه از طرف مردم مسلمان هندوستان کمک می کنم.


گزارش از: فیروزه حاتمی
دسته بندی: اخبار / اخبار اجتماعی
تبلیغ

نظر شما

  • نظرات ارسال شده شما، پس از بررسی و تأیید در وب سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.
نام شما : *
ایمیل شما :*
نظر شما :*
کد امنیتی : *
عکس خوانده نمی‌شود
برای کد جدید روی آن کلیک کنید